سعید کریمی: تفاوت میان نسخهها
(صفحهای تازه حاوی «'''شهید سعید کریمی''' یکی از اعضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران و عضو سپاه قدس بود که به عنوان مستشار نظامی در کشور سوریه فعالیت داشت. وی به همراه چند فرمانده و نظامی دیگر ایرانی و سوری در شهر دمشق استقرار داشت که در تاریخ 30 دی 1402 د...» ایجاد کرد) |
جز (Raha صفحهٔ شهید سعید کریمی را به سعید کریمی منتقل کرد) |
(بدون تفاوت)
|
نسخهٔ ۲۰ ژانویهٔ ۲۰۲۴، ساعت ۰۹:۰۲
شهید سعید کریمی یکی از اعضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران و عضو سپاه قدس بود که به عنوان مستشار نظامی در کشور سوریه فعالیت داشت. وی به همراه چند فرمانده و نظامی دیگر ایرانی و سوری در شهر دمشق استقرار داشت که در تاریخ 30 دی 1402 در پی تجاوز جنگندههای رژیم صهیونیستی به خاک سوریه و حمله موشکی و ساختمانهای مسکونی محل استقرار این افراد، به شهادت رسید.
تا کنون تصویری از این شهید و جزئیات دیگر درباره وی منتشر نشده است.
نحوه شهادت
در پی تجاوز آشکار نیروی هوایی رژیم صهیونیستی به سوریه در تاریخ 30 دی ماه 1402، ساختمانهای محل استقرار و سکونت مستشاران ایرانی در سوریه در محله المزه دمشق، مورد حمله جنگندههای اسرائیلی قرار گرفت و در اثر اصابت موشک به این ساختمانها، تعدادی از نظامیان ایرانی و سوری و چند مدافع حرم به شهادت رسیدند.
شهید سهید کریمی به همراه سه نظامی مستشار ایرانی دیگر با نامهای حجتالله امیدوار، علی آقازاده و حسین محمدی در این حادثه به شهادت رسیدند. در این حمله همچنین تعدادی نظامی و شهروند سوری به شهادت رسیده و برخی دیگر زخمی شدهاند.
اطلاعیه سپاه
روابط عمومی کل سپاه در اطلاعیهای از حمله هوایی جنگندههای رژیم صهیونیستی به دمشق و شهادت ۴ تن از مستشاران نظامی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی خبر داد و در متن این اطلاعیه نوشت:
«بسم الله الرحمن الرحیم . در پی اقدام متجاوزانه رژیم ددمنش و جنایتکار صهیونیستی در حمله هوایی به دمشق ۴ تن از مستشاران نظامی سپاه و مدافعین حرم و تعدادی از نیروهای سوریه به درجه رفیع شهادت نائل آمدند. شهادت شهیدان حجت الله امیدوار ، علی آقازاده ، حسین محمدی و سعید کریمی را به حضرت ولیعصر (عج ) ، مقام معظم رهبری و فرماندهی کل قوا (مدظله العالی) ، خانواده های معظم شهیدان و آحاد فرماندهان و رزمندگان جبهه مقاومت اسلامی تبریک و تسلیت می گوییم.»[۱]
منابع
- ↑ اسامی 4 مستشار شهید سپاه اعلام شد. [برداشته شده در تاریخ 30 دی 1402]