درخواست اصلاح

روز رفتن

از دانشنامه ویکیدا
نسخهٔ تاریخ ‏۱۴ اکتبر ۲۰۲۴، ساعت ۰۸:۴۴ توسط MohammadReza (بحث | مشارکت‌ها) (صفحه‌ای تازه حاوی «'''روز رفتن''' نام یک مجموعه تلویزیونی ایرانی است که در سال ۱۳۸۵ به کارگردانی جواد افشار و محمدرضا اعلامی (فقط ۸ قسمت ابتدایی)، و به تهیه‌کنندگی سید امیر سیدزاده تولید شد. این مجموعه تلویزیونی ۲۵ قسمتی برای اولین بار در آبان ماه ۱۳۸۵ از [...» ایجاد کرد)
(تفاوت) → نسخهٔ قدیمی‌تر | نمایش نسخهٔ فعلی (تفاوت) | نسخهٔ جدیدتر ← (تفاوت)

روز رفتن نام یک مجموعه تلویزیونی ایرانی است که در سال ۱۳۸۵ به کارگردانی جواد افشار و محمدرضا اعلامی (فقط ۸ قسمت ابتدایی)، و به تهیه‌کنندگی سید امیر سیدزاده تولید شد. این مجموعه تلویزیونی ۲۵ قسمتی برای اولین بار در آبان ماه ۱۳۸۵ از شبکه تهران صدا و سیمای ایران پخش گردید.

روز رفتن
روز رفتن
اطلاعات
کارگردان(ها): جواد افشار، محمدرضا اعلامی (۸ قسمت ابتدایی)
نویسنده(ها): سید سعید رحمانی
تهیه‌کننده(ها): سید امیر سیدزاده
بازیگران: دانیال حکیمی حسن پورشیرازی فقیهه سلطانی رضا فیض‌نوروزی مریم بوبانی بیوک میرزایی حسن شکوهی حسین خانی‌بیک محسن قاضی‌مرادی آتش تقی‌پور مهرداد ضیایی سیدعلی صالحی لیلا بلوکات مریم کاویانی نیلوفر محمودی عزیزالله هنرآموز ژاله علو ابراهیم‌آبادی بهار ارجمند محمدرضا علیمردانی سیدمحمدحسین حسین‌زاده محمد رضا نوروزی
تدوین‌گران: محمود یارمحمدلو، اکبر توکلی
فیلمبردار(ها): مهدی مجدوزیری
صدابردار(ها): بابک اخوان
آهنگساز: محمد مهدی گورنگی
کشور(های) سازنده: ایران
زبان اصلی: فارسی

خلاصه داستان سریال روز رفتن

در خلاصه داستان روز رفتن که توسط سید سعید رحمانی نوشته شده، آمده‌است: روحانی جوانی به نام رحیم هر ماه به قصد استحباب، یک بار در گورستان شهر اقدام به غسل دادن اموات می‌کند. در یکی از این روزها، او با مرده‌ای مواجه می‌شود که شباهت بی‌بدیلی به خودش دارد. پس از ورود پلیس و تحقیقات ابتدایی، اسرار تازه‌ای فاش می‌شود که ماجرای این شباهت را پیچیده‌تر می‌کند.

حواشی مجموعه روز رفتن

سازندگان این مجموعه تلویزیونی در ابتدا نام "روزی که خواهیم مرد" را برای آن انتخاب کرده بودند، اما بعدها تغییر نام دادندتدای تصویربرداری این مجموعه، محمدرضا اعلامی به عنوان کارگردان فعالیت می‌کرد. با این حال، پس از تکمیل حدود ۳۰ درصد از تصویربرداری، او از پروژه انصراف داد و جواد افشار به جای او کارگردانی را بر عهده گرفت .

پس از پخش بیش از بیست قسمت از مجموعه "روز رفتن"، شایعاتی پیرامون توقیف آن به گوش رسید. برخی از مخاطبان معتقد بودند که صحنه‌هایی از بازی دانیال حکیمی در نقش یک روحانی با شئونات یک روحانی واقعی مغایرت داشت، که همین امر موجب نگرانی و شایعاتی درباره توقف پخش شد. به دنبال این اتفاق، برخی از عوامل تولید با مسئولان استانداری و حوزه علمیه قم مذاکره کردند .

این مجموعه ترار بود در ماه رمضان پخش شود، اما به دلایلی ناگهانی جایگزین مجموعه دیگری شد و پخش آن به بعد از ماه رمضان موکول شد .

نکته جالب دیگر این بود افتخاری پس از چندین دهه از خوانندگی در تیتراژ مجموعه "امیرکبیر" در دهه ۶۰، برای تیتراژ مجموعه "روز رفتن" نیز خوانندگی کرد. موسیقی متن و تیتراژ این مجموعه توسط محمدمهدی گورنگی و شعر تیتراژ پایانی آن توسط فرزاد حسنی سروده شد .

نکته برجسته دیگر درباره "روز راندازی یک وبسایت اینترنتی برای این مجموعه بود؛ این اقدام اولین بار بود که برای یک مجموعه تلویزیونی در حال تولید انجام می‌شد.

بازیگران مجموعه تلویزیونی روز رفتن