درخواست اصلاح

علیرضا جاویدنیا: تفاوت میان نسخه‌ها

از دانشنامه ویکیدا
بدون خلاصۀ ویرایش
بدون خلاصۀ ویرایش
 
خط ۱: خط ۱:
'''علیرضا جاویدنیا''' متولد ۱۳۳۰ در خیابان ری تهران و بازیگر است. وی تحصیل کرده مقطع دیپلم می باشد، فعالیت اش را با حضور در تلویزیون شروع کرد سپس بعنوان مجری، گوینده وارد رادیو شد، او همچنین نوازنده ضرب نیز می باشد.
'''علیرضا جاویدنیا''' متولد ۱۳۳۰ در خیابان ری [[تهران]] و [[بازیگر]] است. وی تحصیل کرده مقطع [[دیپلم]] می‌باشد. فعالیت خود را با حضور در [[تلویزیون]] شروع کرد سپس بعنوان [[مجری]]، گوینده وارد رادیو شد، او همچنین نوازنده ضرب نیز می‌باشد.
[[پرونده:علیرضا جاویدنیا.jpg|جایگزین=علیرضا جاویدنیا|بندانگشتی|علیرضا جاویدنیا{{شخصیت|تاریخ تولد=۱۳۳۰|محل تولد=تهران، ایران|ملیت=ایرانی|پیشه=گوینده، بازیگر|شروع فعالیت=۱۳۴۶}}]]
[[پرونده:علیرضا جاویدنیا.jpg|جایگزین=علیرضا جاویدنیا|بندانگشتی|علیرضا جاویدنیا{{شخصیت|تاریخ تولد=۱۳۳۰|محل تولد=تهران، ایران|ملیت=ایرانی|پیشه=گوینده، بازیگر|شروع فعالیت=۱۳۴۶}}]]
در سال ۱۳۴۶ وقتی ۱۶ ساله بود در یک برنامه تلویزیونی با تقلید صدا شروع به کار کرد تا اینکه با برنامه میخک نقره ای با اجرای فریدون فرخزاد دیده شد.
در سال ۱۳۴۶ وقتی ۱۶ ساله بود در یک برنامه تلویزیونی با تقلید صدا شروع به کار کرد تا اینکه با برنامه میخک نقره‌ای با اجرای [[فریدون فرخزاد]] دیده شد.


بعد مدتی از تقلید صدا کنار کشید و در سال ۱۳۵۰ بدنبال فراخوان تلویزیون ملی برای بازیگری با برنامه خارج از محدوده به کارگردان حسن خیاط باشی کارش را آغاز کرد.
بعد مدتی از تقلید صدا کنار کشید و در سال ۱۳۵۰ بدنبال فراخوان تلویزیون ملی برای بازیگری با برنامه خارج از محدوده به کارگردانی [[حسن خیاط‌باشی]] کارش را آغاز کرد.


ایشال سپس با برنامه شبکه صفر تا انقلاب ۵۷ در تلویزیون حضور داشت.
ایشال سپس با برنامه شبکه صفر تا انقلاب ۵۷ در [[تلویزیون]] حضور داشت.


== ورود به رادیو ==
== ورود به رادیو ==
در سال ۱۳۵۵ هم که ۲۵ ساله بود کنار فعالیت تلویزیونی وارد رادیو شد و بعنوان گوینده به برنامه دوخت و دوز رفت اما عمده فعالیت اش تا انقلاب در تلویزیون بود.  
در سال ۱۳۵۵ هم که ۲۵ ساله بود کنار فعالیت تلویزیونی وارد [[رادیو]] شد و بعنوان گوینده به برنامه دوخت و دوز رفت اما عمده فعالیت اش تا انقلاب در [[تلویزیون]] بود.  


== فعالیت حرفه‌ای ==
== فعالیت حرفه‌ای ==
جاویدنیا نخستین بار در سال ۱۳۴۶ در یک برنامهٔ تلویزیونی آغاز به کار کرد؛ اما کار حرفه‌ای را در سال ۱۳۵۰ در تلویزیون شروع نمود. او سپس توسط حسن خیاط‌باشی برای برنامهٔ ''شبکهٔ صفر'' و ''دوخت و دوز''، که یک برنامهٔ رادیویی بود، دعوت شد و در فاصلهٔ سال‌های ۱۳۵۴ تا ۱۳۵۷ با برنامهٔ ''شبکهٔ صفر'' همکاری می‌کرد. وی توسط منوچهر نوذری به احمد شیشه‌گران و سعید توکل، پایه‌گذاران برنامهٔ ''صبح جمعه با شما''، معرفی شد و از سال‌های ۱۳۶۶–۱۳۶۷ همکاری با این برنامه را آغاز کرد، همکاری‌ای که تاکنون در قالب برنامهٔ ''جمعهٔ ایرانی'' ادامه یافته‌ است.
جاویدنیا نخستین بار در سال ۱۳۴۶ در یک [[نمایش تلویزیونی|برنامهٔ تلویزیونی]] آغاز به کار کرد؛ اما کار حرفه‌ای را در سال ۱۳۵۰ در تلویزیون شروع نمود. او سپس توسط [[حسن خیاط‌باشی]] برای برنامهٔ [[شبکه صفر|شبکهٔ صفر]] و دوخت و دوز، که یک برنامهٔ رادیویی بود، دعوت شد و در فاصلهٔ سال‌های ۱۳۵۴ تا ۱۳۵۷ با برنامهٔ شبکهٔ صفر همکاری می‌کرد. وی توسط [[منوچهر نوذری]] به احمد شیشه‌گران و سعید توکل، پایه‌گذاران برنامهٔ [[صبح جمعه با شما]]، معرفی شد و از سال‌های ۱۳۶۶–۱۳۶۷ همکاری با این برنامه را آغاز کرد، همکاری‌ای که تاکنون در قالب برنامهٔ [[جمعه ایرانی|جمعهٔ ایرانی]] ادامه یافته‌ است.


او در ''جمعهٔ ایرانی'' اجراکنندهٔ نقش «خان خان» است. یکی دیگر از برنامه‌های او اجرای ''راه شب'' پنجشنبه‌شب به مدت هشت سال از ۱۳۷۰ تا ۱۳۷۸ بود که با همکاری منوچهر نوذری انجام می‌شد. جاویدنیا ضرب هم می‌زند و به هنگام اجرای برنامه گاهی آواز هم می‌خوانَد. او همچنین با برنامهٔ ''خوشا شیراز''، که روزهای جمعه از مرکز فارس پخش می‌شود، به‌عنوان مجری همکاری داشته‌ است. در مجموعهٔ تلویزیونی خانهٔ سبز نیز در یک اپیزود بازی کرده‌ است.
او در جمعهٔ ایرانی اجراکنندهٔ نقش «خان خان» است. یکی دیگر از برنامه‌های او اجرای [[راه شب]] پنجشنبه‌شب به مدت هشت سال از ۱۳۷۰ تا ۱۳۷۸ بود که با همکاری منوچهر نوذری انجام می‌شد. جاویدنیا [[تنبک|ضرب]] هم می‌زند و به هنگام اجرای برنامه گاهی آواز هم می‌خوانَد. او همچنین با برنامهٔ خوشا شیراز، که روزهای جمعه از مرکز فارس پخش می‌شود، به‌عنوان مجری همکاری داشته‌ است. در مجموعهٔ تلویزیونی [[خانه سبز (مجموعه تلویزیونی)|خانهٔ سبز]] نیز در یک [[اپیزود]] بازی کرده‌ است.


او همچنین سابقهٔ بازی در فیلم سینمایی ''زخمی'' ساختهٔ کامران قدکچیان را دارد.  
او همچنین سابقهٔ بازی در فیلم سینمایی [[زخمی (فیلم)|زخمی]] ساختهٔ [[کامران قدکچیان]] را دارد.


== فیلم‌شناسی ==
== فیلم‌شناسی ==


* زخمی
* [[زخمی (فیلم)|زخمی]]
* دست نزن جیزه
* [[دست نزن جیزه]]
* صبح جمعه با شما
* [[صبح جمعه با شما]]
* جمعهٔ ایرانی
* [[جمعه ایرانی|جمعهٔ ایرانی]]
* شبکهٔ صفر
* [[شبکه صفر|شبکهٔ صفر]]
* خارج از محدوده (مجموعه تلویزیونی)
* [[خارج از محدوده (مجموعه تلویزیونی)]]
* محاکمه (مجموعه تلویزیونی)
* [[محاکمه (مجموعه تلویزیونی)]]
* خانه سبز(بازیگر مهمان)
* [[خانه سبز (مجموعه تلویزیونی)|خانه سبز]](بازیگر مهمان)
* جدی نگیرید
* [[جدی نگیرید]]
* موج و صخره
* موج و صخره
* سفر بی‌خطر
* سفر بی‌خطر
* تهران ساعت ۲۰
* تهران ساعت ۲۰
* کارآگاه علوی ۲
* [[کارآگاه علوی ۲]]


[[رده:بازیگران مرد ایرانی]]
[[رده:بازیگران مرد ایرانی]]
[[رده:شخصیت‌های معروف]]
[[رده:شخصیت‌های معروف]]

نسخهٔ کنونی تا ‏۱۷ دسامبر ۲۰۲۳، ساعت ۱۸:۴۷

علیرضا جاویدنیا متولد ۱۳۳۰ در خیابان ری تهران و بازیگر است. وی تحصیل کرده مقطع دیپلم می‌باشد. فعالیت خود را با حضور در تلویزیون شروع کرد سپس بعنوان مجری، گوینده وارد رادیو شد، او همچنین نوازنده ضرب نیز می‌باشد.

علیرضا جاویدنیا
علیرضا جاویدنیا
اطلاعات شخصی
تاریخ تولد: ۱۳۳۰
محل تولد: تهران، ایران
ملیت: ایرانی
پیشه: گوینده، بازیگر
شروع فعالیت: ۱۳۴۶

در سال ۱۳۴۶ وقتی ۱۶ ساله بود در یک برنامه تلویزیونی با تقلید صدا شروع به کار کرد تا اینکه با برنامه میخک نقره‌ای با اجرای فریدون فرخزاد دیده شد.

بعد مدتی از تقلید صدا کنار کشید و در سال ۱۳۵۰ بدنبال فراخوان تلویزیون ملی برای بازیگری با برنامه خارج از محدوده به کارگردانی حسن خیاط‌باشی کارش را آغاز کرد.

ایشال سپس با برنامه شبکه صفر تا انقلاب ۵۷ در تلویزیون حضور داشت.

ورود به رادیو

در سال ۱۳۵۵ هم که ۲۵ ساله بود کنار فعالیت تلویزیونی وارد رادیو شد و بعنوان گوینده به برنامه دوخت و دوز رفت اما عمده فعالیت اش تا انقلاب در تلویزیون بود.

فعالیت حرفه‌ای

جاویدنیا نخستین بار در سال ۱۳۴۶ در یک برنامهٔ تلویزیونی آغاز به کار کرد؛ اما کار حرفه‌ای را در سال ۱۳۵۰ در تلویزیون شروع نمود. او سپس توسط حسن خیاط‌باشی برای برنامهٔ شبکهٔ صفر و دوخت و دوز، که یک برنامهٔ رادیویی بود، دعوت شد و در فاصلهٔ سال‌های ۱۳۵۴ تا ۱۳۵۷ با برنامهٔ شبکهٔ صفر همکاری می‌کرد. وی توسط منوچهر نوذری به احمد شیشه‌گران و سعید توکل، پایه‌گذاران برنامهٔ صبح جمعه با شما، معرفی شد و از سال‌های ۱۳۶۶–۱۳۶۷ همکاری با این برنامه را آغاز کرد، همکاری‌ای که تاکنون در قالب برنامهٔ جمعهٔ ایرانی ادامه یافته‌ است.

او در جمعهٔ ایرانی اجراکنندهٔ نقش «خان خان» است. یکی دیگر از برنامه‌های او اجرای راه شب پنجشنبه‌شب به مدت هشت سال از ۱۳۷۰ تا ۱۳۷۸ بود که با همکاری منوچهر نوذری انجام می‌شد. جاویدنیا ضرب هم می‌زند و به هنگام اجرای برنامه گاهی آواز هم می‌خوانَد. او همچنین با برنامهٔ خوشا شیراز، که روزهای جمعه از مرکز فارس پخش می‌شود، به‌عنوان مجری همکاری داشته‌ است. در مجموعهٔ تلویزیونی خانهٔ سبز نیز در یک اپیزود بازی کرده‌ است.

او همچنین سابقهٔ بازی در فیلم سینمایی زخمی ساختهٔ کامران قدکچیان را دارد.

فیلم‌شناسی