درخواست اصلاح

توشیبا: تفاوت میان نسخه‌ها

از دانشنامه ویکیدا
(صفحه‌ای تازه حاوی «'''توشیبا''' (به ژاپنی: <bdi>株式会社東芝</bdi>) شرکت خوشه‌ای ژاپنی چندملیتی است، که در زمینه طراحی و تولید تجهیزات ارتباطاتی، قطعات الکترونیکی، سامانه‌های برق و تجهیزات نیروگاهی، زیرساخت‌های شهری و صنعتی، لوازم خانگی، موتورهای الکتریکی، تجهیزات پ...» ایجاد کرد)
 
بدون خلاصۀ ویرایش
 
(۴ نسخهٔ میانی ویرایش شده توسط ۲ کاربر نشان داده نشد)
خط ۱: خط ۱:
'''توشیبا''' (به ژاپنی: <bdi>株式会社東芝</bdi>) شرکت خوشه‌ای ژاپنی چندملیتی است، که در زمینه طراحی و تولید تجهیزات ارتباطاتی، قطعات الکترونیکی، سامانه‌های برق و تجهیزات نیروگاهی، زیرساخت‌های شهری و صنعتی، لوازم خانگی، موتورهای الکتریکی، تجهیزات پزشکی، لوازم اداری و دفتری، خودروهای ریلی، جنگ‌افزارها، ابزارهای روشنایی، تجهیزات نورپردازی و نیز ارائۀ خدمات لجیستیک فعالیت می‌کند.
'''توشیبا''' (به [[ژاپنی]]: <bdi>株式会社東芝</bdi>) [[شرکت]] خوشه‌ای [[ژاپن|ژاپنی]] چندملیتی است، که در زمینه طراحی و تولید تجهیزات ارتباطاتی، قطعات [[الکترونیک|الکترونیکی]]، سامانه‌های [[برق]] و تجهیزات [[نیروگاه|نیروگاهی]]، زیرساخت‌های شهری و صنعتی، [[لوازم خانگی]]، موتورهای الکتریکی، تجهیزات پزشکی، لوازم اداری و دفتری، [[خودروهای ریلی]]، [[جنگ‌افزار]] ها، ابزارهای روشنایی، تجهیزات نورپردازی و در ارائۀ خدمات [[لجیستیک]] نیز فعالیت می‌کند.  
[[پرونده:نشان شرکت توشیبا.jpg|جایگزین=نشان شرکت توشیبا|بندانگشتی|نشان شرکت توشیبا{{شرکت|نام رسمی شرکت=توشیبا|تاریخ تاسیس=۱۹۳۹|بنیانگذاران=تاناکا هیساشیگ|مدیر عامل=نوریو ساساکی|رئیس هیئت مدیره=آتسوتوشی نیشیدا|دفتر مرکزی=شیبائورا، میناتو، توکیو، ژاپن|وبسایت=www.toshiba.co.jp|محصولات=قطعات الکترونیکی، تجهیزات الکتریکی، تجهیزات مخابراتی، موتور الکتریکی، تجهیزات اداری، تجهیزات پزشکی، تجهیزات نیروگاهی، خودروهای ریلی، زیرساخت‌های شهری، جنگ‌افزار، نیم‌رساناها، لوازم خانگی، آسانسور و پله برقی، سخت‌افزار رایانه و رایانه، تلفن همراه|سرمایه=۵٫۴۳ تریلیون ین (۲۰۱۶)|درآمد=۵٫۶ تریلیون ین (۲۰۱۶)|سود خالص=۴۶۰ میلیارد ین (۲۰۱۶)|تعداد کارکنان=۱۸۷٬۸۰۹ نفر (۲۰۱۶)}}]]
[[پرونده:نشان شرکت توشیبا.jpg|جایگزین=نشان شرکت توشیبا|بندانگشتی|نشان شرکت توشیبا{{شرکت|نام رسمی شرکت=توشیبا|تاریخ تاسیس=۱۹۳۹|بنیانگذاران=تاناکا هیساشیگ|مدیر عامل=نوریو ساساکی|رئیس هیئت مدیره=آتسوتوشی نیشیدا|دفتر مرکزی=شیبائورا، میناتو، توکیو، ژاپن|وبسایت=www.toshiba.co.jp|محصولات=قطعات الکترونیکی، تجهیزات الکتریکی، تجهیزات مخابراتی، موتور الکتریکی، تجهیزات اداری، تجهیزات پزشکی، تجهیزات نیروگاهی، خودروهای ریلی، زیرساخت‌های شهری، جنگ‌افزار، نیم‌رساناها، لوازم خانگی، آسانسور و پله برقی، سخت‌افزار رایانه و رایانه، تلفن همراه|سرمایه=۵٫۴۳ تریلیون ین (۲۰۱۶)|درآمد=۵٫۶ تریلیون ین (۲۰۱۶)|سود خالص=۴۶۰ میلیارد ین (۲۰۱۶)|تعداد کارکنان=۱۸۷٬۸۰۹ نفر (۲۰۱۶)}}]]


== تاریخچه ==
== تاریخچه ==
موسس این برند در اصل تاناکا هیساشیک بود که توانسته بود در سال های فعالیت خود چندین اختراع مانند عروسک مکانیکی و ساعت رزوناسن دار را به تولید برساند. این اختراعات به قدری معروف شده بودند که شرکت آن به بزرگترین تولید کننده تجهیزات و دستگاه های سنگین الکتریکی نبدیل شد. در آن سال ها که دو شرکت با هم ادغام ده بودند با نام توکیو شیبورا دنگکی معروف شده بودند، مدیران آنها تصمیم به پیشرفت های فوق العاده ای گرفته بودند و توانستند کارخانجات تولید لوازم الکتریکی را گسترش دهند. در همان سال ها بود که نام شرکت به توشیبای امروزی معروف شد و در نهایت در سال 1978 برای اولین بار اسم شرکت به طور رسمی به توشیبا تغییر پیدا کرد.
بنیانگذار این شرکت در اصل [[تاناکا هیساشیک]] بود که توانسته بود در سال های فعالیت خود چندین [[اختراع]] مانند [[عروسک]] مکانیکی و [[ساعت رزوناسن]] دار را به تولید برساند. این اختراعات به قدری معروف شده بودند که شرکت آن به بزرگترین تولید کننده تجهیزات و دستگاه‌های سنگین الکتریکی تبدیل شد. در آن سال ها که دو شرکت با هم ادغام ده بودند با نام توکیو شیبورا دنگکی معروف شده بودند، مدیران آنها تصمیم به پیشرفت های فوق العاده ای گرفته بودند و توانستند [[کارخانه]] جات تولید لوازم الکتریکی را گسترش دهند. در همان سال ها بود که نام شرکت به توشیبای امروزی معروف شد و در نهایت در سال 1978 برای اولین بار اسم شرکت به طور رسمی به توشیبا تغییر پیدا کرد.


تاریخچه تولید لوزام خانگی و دیگر محصولات به  سال 1930 بر می گردد که شرکت توکیو شیبورا دنکی توانست اولین ماشین لباسشویی برقی و یخچال را به تولید برساند. این برند همچنین توانسته بود اولین جاروبرقی و رادیو خود را نیز تولید نماید. اگرچه این محصولات با نام شرکت توکیو دنکی بودند اما این محصولات تاریخچه توشیبا حساب شده و مدیران توشیبا به آنها می بالند. شرکت توشیبا با لیبل توشیبا در سال 1955 اولین تلویزیون های ترانزیستوری و اجاق مایکروویو را ساختند. شرکت توشیبا در سال های 1982 تا 1998 توانست اولین سیستم پزشکی موسوم به ام آر آی، اولین نیروگاه خورشیدی 50 کیلوواتی در ژاپن، اولین لپ تاپ و تلویزویت های تخت با مارک توشیبا را به تولید برساند. امروزه برند توشیبا در رده هفتم تولید لوازم برقی در جهان قرار دارد. هم اکنون دفتر مرکزی این برند معتبر ژاپنی در شهر توکیو، پایتخت ژاپن قرار دارد و سهام آن در بورس هایی همچون بورس توکیو، بورس لندن، بورس ناگویا و اوساکا معامله می شود.
اولین [[لباس شویی]] و [[یخچال]] این شرکت در سال 1930 ساخته شدند و تاریخ سازان تولید لوازم خانگی توشیبا شده اند. توشیبا حتی [[جاروبرقی]] و [[رادیو]] را نیز به محصولات خود اضافه کرد. این محصولات با نام توکیو دنکی عرضه شدند اما انها باز هم تاریخچه ساز این شرکت کنونی هستند. در سال 1955 توشیبا اولین تلویزیون‌های [[ترانزیستور]]<nowiki/>ی و اجاق [[مایکروویو]] را با کمک لیبل توشیبا ساخت و در بین سال های 1982 تا 1998 اولین سیستم پزشکی معروف به [[ام ار آی]] و اولین نیروگاه خورشیدی 50 کیلوواتی در [[ژاپن]]، اولین [[لپ تاپ]] و [[تلویزوین]] های تخت را بسازد. امروزه برند توشیبا در رده هفتم تولید لوازم برقی در [[جهان]] قرار دارد. هم اکنون دفتر مرکزی این برند معتبر ژاپنی در [[شهر]] [[توکیو]]، [[پایتخت]] ژاپن قرار دارد و سهام آن در بورس هایی همچون [[بورس توکیو]]، [[بورس لندن]]، [[بورس ناگویا]] و [[اوساکا]] معامله می شود.


== محصولات ==
== محصولات ==
شرکت توشیبا یک شرکت فعال در زمینه تولید لوازم خانگی، تجهیزات پزشکی، قطعات و مواد مورد نیاز صنعت الکترونیک، تجهیزات اداری، سیستم های نور پردازی و غیره است. این شرکت محصولاتی چون: مانیتور، هارد، تلویزیون، دستگاه کپی، پرینتر، تبلت وغیره را تولید و به بازار عرضه کرده است. توشیبا علاوه بر تولید محصولات گوناگون دیجیتالی، الکترونیکی و رایانه ای، محصولاتی دیگری مانند لوازم خانگی و تجهیزات پزشکی، تراشه ها و نیمه هادی ها را نیز تولید کرد و توانست در لیست شرکت های برتر ژاپنی و جهانی قرار بگیرد و رتبه پنجم بزرگترین شرکت های شناخته شده را کسب کند.
این شرکت محصولاتی چون: [[مانیتور]]، [[هارد]]، [[تلویزیون]]، [[دستگاه کپی]]، [[پرینتر]]، [[تبلت]] و غیره را تولید و به بازار عرضه کرده است. توشیبا علاوه بر تولید محصولات گوناگون دیجیتالی، [[الکترونیک|الکترونیکی]] و رایانه ای، محصولاتی دیگری مانند [[لوازم خانگی]] و [[تجهیزات پزشکی]]، [[تراشه]] ها و [[نیمه رسانا]] ها را نیز تولید کرد و توانست در رتبه پنجم بزرگترین [[شرکت]] های شناخته شده حضور پیدا کند.


چهار رتبه اول به ترتیب مربوط به  شرکت‌های اچ‌پی، دل، ایسر و لنوو است. همچنین شرکت توشیبا در حوزه تولید نیم رساناها رتبه چهارم را دارد. شرکت‌های اینتل، سامسونگ الکترونیکس و تگزاس اینسترومنتس سه شرکت اول هستند. شرکت توشیبا توانسته محصولات با کیفیت را با بهره گیری از خلاقیت و نوآوری تولید نموده تا زندگی راحت تر را برای افراد به ارمغان بیاورد. از ابتدای تاسیس این شرکت، شالوده حرکت و پیشرفت توشیبا، فناوری انسان محور است که در همه محصولاتش نمود پیدا کرده است.
چهار رتبه اول به ترتیب مربوط به  شرکت‌های [[اچ‌پی]]، [[دل]]، [[ایسر]] و [[لنوو]] است. همچنین شرکت توشیبا در حوزه تولید [[نیم رسانا]] ها رتبه چهارم را دارد. شرکت‌های [[اینتل]]، [[سامسونگ]] الکترونیکس و [[تگزاس اینسترومنتس]] سه شرکت اول هستند.
[[رده:شرکت های ژاپنی]]
[[رده:شرکت های ژاپنی]]

نسخهٔ کنونی تا ‏۲۹ اکتبر ۲۰۲۳، ساعت ۰۳:۳۹

توشیبا (به ژاپنی: 株式会社東芝) شرکت خوشه‌ای ژاپنی چندملیتی است، که در زمینه طراحی و تولید تجهیزات ارتباطاتی، قطعات الکترونیکی، سامانه‌های برق و تجهیزات نیروگاهی، زیرساخت‌های شهری و صنعتی، لوازم خانگی، موتورهای الکتریکی، تجهیزات پزشکی، لوازم اداری و دفتری، خودروهای ریلی، جنگ‌افزار ها، ابزارهای روشنایی، تجهیزات نورپردازی و در ارائۀ خدمات لجیستیک نیز فعالیت می‌کند.

نشان شرکت توشیبا
نشان شرکت توشیبا
اطلاعات
نام رسمی شرکت: توشیبا
تاریخ تاسیس: ۱۹۳۹
بنیانگذاران: تاناکا هیساشیگ
مدیر عامل: نوریو ساساکی
رئیس هیئت مدیره: آتسوتوشی نیشیدا
دفتر مرکزی: شیبائورا، میناتو، توکیو، ژاپن
وبسایت: www.toshiba.co.jp
محصولات: قطعات الکترونیکی، تجهیزات الکتریکی، تجهیزات مخابراتی، موتور الکتریکی، تجهیزات اداری، تجهیزات پزشکی، تجهیزات نیروگاهی، خودروهای ریلی، زیرساخت‌های شهری، جنگ‌افزار، نیم‌رساناها، لوازم خانگی، آسانسور و پله برقی، سخت‌افزار رایانه و رایانه، تلفن همراه
سرمایه: ۵٫۴۳ تریلیون ین (۲۰۱۶)
درآمد: ۵٫۶ تریلیون ین (۲۰۱۶)
سود خالص: ۴۶۰ میلیارد ین (۲۰۱۶)
تعداد کارکنان: ۱۸۷٬۸۰۹ نفر (۲۰۱۶)

تاریخچه

بنیانگذار این شرکت در اصل تاناکا هیساشیک بود که توانسته بود در سال های فعالیت خود چندین اختراع مانند عروسک مکانیکی و ساعت رزوناسن دار را به تولید برساند. این اختراعات به قدری معروف شده بودند که شرکت آن به بزرگترین تولید کننده تجهیزات و دستگاه‌های سنگین الکتریکی تبدیل شد. در آن سال ها که دو شرکت با هم ادغام ده بودند با نام توکیو شیبورا دنگکی معروف شده بودند، مدیران آنها تصمیم به پیشرفت های فوق العاده ای گرفته بودند و توانستند کارخانه جات تولید لوازم الکتریکی را گسترش دهند. در همان سال ها بود که نام شرکت به توشیبای امروزی معروف شد و در نهایت در سال 1978 برای اولین بار اسم شرکت به طور رسمی به توشیبا تغییر پیدا کرد.

اولین لباس شویی و یخچال این شرکت در سال 1930 ساخته شدند و تاریخ سازان تولید لوازم خانگی توشیبا شده اند. توشیبا حتی جاروبرقی و رادیو را نیز به محصولات خود اضافه کرد. این محصولات با نام توکیو دنکی عرضه شدند اما انها باز هم تاریخچه ساز این شرکت کنونی هستند. در سال 1955 توشیبا اولین تلویزیون‌های ترانزیستوری و اجاق مایکروویو را با کمک لیبل توشیبا ساخت و در بین سال های 1982 تا 1998 اولین سیستم پزشکی معروف به ام ار آی و اولین نیروگاه خورشیدی 50 کیلوواتی در ژاپن، اولین لپ تاپ و تلویزوین های تخت را بسازد. امروزه برند توشیبا در رده هفتم تولید لوازم برقی در جهان قرار دارد. هم اکنون دفتر مرکزی این برند معتبر ژاپنی در شهر توکیو، پایتخت ژاپن قرار دارد و سهام آن در بورس هایی همچون بورس توکیو، بورس لندن، بورس ناگویا و اوساکا معامله می شود.

محصولات

این شرکت محصولاتی چون: مانیتور، هارد، تلویزیون، دستگاه کپی، پرینتر، تبلت و غیره را تولید و به بازار عرضه کرده است. توشیبا علاوه بر تولید محصولات گوناگون دیجیتالی، الکترونیکی و رایانه ای، محصولاتی دیگری مانند لوازم خانگی و تجهیزات پزشکی، تراشه ها و نیمه رسانا ها را نیز تولید کرد و توانست در رتبه پنجم بزرگترین شرکت های شناخته شده حضور پیدا کند.

چهار رتبه اول به ترتیب مربوط به  شرکت‌های اچ‌پی، دل، ایسر و لنوو است. همچنین شرکت توشیبا در حوزه تولید نیم رسانا ها رتبه چهارم را دارد. شرکت‌های اینتل، سامسونگ الکترونیکس و تگزاس اینسترومنتس سه شرکت اول هستند.