درخواست اصلاح

محمد صائغ

از دانشنامه ویکیدا
نسخهٔ تاریخ ‏۳۰ مهٔ ۲۰۲۴، ساعت ۰۱:۳۲ توسط EliasGh (بحث | مشارکت‌ها) (←‏بیوگرافی)
(تفاوت) → نسخهٔ قدیمی‌تر | نمایش نسخهٔ فعلی (تفاوت) | نسخهٔ جدیدتر ← (تفاوت)

محمد صائغ، استاد پزشکی و ایمونولوژی در دانشگاه آمریکایی بیروت، رئیس پیشین دانشکده پزشکی و معاون اجرایی امور پزشکی و استراتژی جهانی این دانشگاه است. او پژوهشگری برجسته و از پیشگامان نامدار جهانی در رشته‌های مربوط به پزشکی کلیه، پیوند اندام، و ایمنی‌شناسی پیوند است. او برگزیده مقیم کشورهای اسلامی جایزه مصطفی 2021 است.

دکتر محمد صائغ
دکتر محمد صائغ
اطلاعات شخصی
نام(های): محمد صائغ
تاریخ تولد: 1959
محل تولد: بیروت
ملیت: لبنانی
محل زندگی: بیروت، لبنان
تحصیلات: مدرک پزشکی از دانشگاهی آمریکایی بیروت تخصص پزشکی داخلی از بنیاد کلینیک کلیولند در اوهایو فلوشیپ پزشکی کلیه و ایمونوبیولوژی پیوند از دانشکده پزشکی هاروارد
پیشه: استاد پزشکی و ایمونولوژی در دانشگاه آمریکایی بیروت

بیوگرافی

دکتر محمد صائغ در سال 1959 در بیروت، لبنان به‌دنیا آمد. او با سرمشق گرفتن از برادر بزرگ‌ترش، پس از گرفتن مدرک دکتری پزشکی از دانشگاه آمریکایی بیروت در سال ۱۹۸۴، به آمریکا رفت. در آمریکا، نخست در سال ۱۹۸۷ از بنیاد کلینیک کلیولند در اوهایو تخصص پزشکی داخلی گرفت، و سپس در ۱۹۹۰ از دانشکده پزشکی هاروارد و بیمارستان بریگام و زنان در بوستون دوره تکمیلی تخصص بالینی در پزشکی کلیه و ایمنی‌شناسی پیوند را به‌پایان رساند. از ۱۹۹۰ تا ۲۰۰۹ در دانشکده پزشکی هاروارد تدریس کرد و در این مدت تا رتبه استاد تمام پزشکی ارتقا یافت و یک کرسی در پزشکی پیوند به او اعطا شد.

در ژوئیه ۲۰۰۹، دکتر صایغ با سمت رئیس دانشکده پزشکی و معاون امور پزشکی به دانشگاه قدیمی‌اش، دانشگاه آمریکایی بیروت، بازگشت. علاوه بر این، او مناصب اجرایی بسیاری دارد و در چندین پروژهٔ سطح بالا به‌عنوان مشاور ویژه خدمت می‌کند.

دکتر صائغ در چهار دهه گذشته برنده جایزه‌ها و نشان‌های بسیاری از جمله جایزه هدایت‌گری انجمن پیوند آمریکا در سال ۲۰۰۸ شده است. او ضمناً عضو انجمن‌های علمی بسیاری همچون انجمن پیوند آمریکا است که در سال‌های ۲۰۰۰ تا ۲۰۰۱ ریاست آن را به عهده داشت.

جایزه مصطفی

دکتر ممد صائغ به‌خاطر درمان‌های نوین برای بهبود نتایج آلوگرافت کلیه و قلب، برگزیده مقیم کشورهای اسلامی جایزه مصطفی 2021 در حوزه پزشکی است.