درخواست اصلاح

فاطمه شیرزاد

از دانشنامه ویکیدا
نسخهٔ تاریخ ‏۱۳ ژانویهٔ ۲۰۲۴، ساعت ۱۰:۵۱ توسط Raha (بحث | مشارکت‌ها) (صفحه‌ای تازه حاوی «'''فاطمه شیرزاد'''، مجری، روزنامه‌نگار و چهره سیاسی استان گیلان است که دارای مدرک کارشناسی ارشد زبان و ادبیات فارسی است. جایگزین=فاطمه شیرزاد|بندانگشتی|فاطمه شیرزاد شیرزاد در دوره‌های چهارم و پنجم شورای ا...» ایجاد کرد)
(تفاوت) → نسخهٔ قدیمی‌تر | نمایش نسخهٔ فعلی (تفاوت) | نسخهٔ جدیدتر ← (تفاوت)

فاطمه شیرزاد، مجری، روزنامه‌نگار و چهره سیاسی استان گیلان است که دارای مدرک کارشناسی ارشد زبان و ادبیات فارسی است.

فاطمه شیرزاد
فاطمه شیرزاد

شیرزاد در دوره‌های چهارم و پنجم شورای اسلامی شهر رشت، عضو این شورا بوده و مدتی نیز ریاست کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر رشت را به عهده داشته است. فاطمه شیرزاد همچنین مدتی رییس کمیسیون بهداشت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر رشت و عضو هیات رییسه شورای اسلامی شهر رشت و سخنگوی شورای اسلامی شهر رشت بوده است.

فاطمه شیرزاد برای شرکت در انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه رشت اعلام آمادگی کرده و نامزد شد اما پس از بررسی صلاحیت‌ها از سوی شورای نگهبان، در زمره نامزدهای رد صلاحیت شده قرار گرفت. آنچه به عنوان دلیل رد صلاحیت وی اعلام شد، عدم التزام به اسلام، ولایت فقیه و قانون اساسی اعلام شد.

سوابق فاطمه شیرزاد

  1. عضو دوره های چهارم و پنجم شورای اسلامی شهر رشت
  2. رییس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر رشت
  3. رییس کمیسیون بهداشت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر رشت
  4. عضو هیات رییسه شورای اسلامی شهر رشت
  5. سخنگوی شورای اسلامی شهر رشت
  6. نماینده شورا در سازمان آتش نشانی و ایمنی شهرداری رشت
  7. مدرس دانشگاه
  8. مجری و گوینده رادیو و صدا و سیمای رشت
  9. عضو مجمع مشورتی بانوان شوراهای اسلامی کشور
  10. عضو هیئت امنای آستان مقدس خانم فاطمه اخری (س) رشت
  11. سفیر فرهنگی سازمان انتقال خون و سازمان بهزیستی استان گیلان
  12. عضو خانه مطبوعات استان گیلان
  13. صاحب امتیاز و مدیر مسوول هفته نامه فرزندان گیل[۱]

رد صلاحیت

فاطمه شیرزاد پس از ثبت نام برای شرکت در انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، از سوی شورای نگهبان رد صلاحیت شد. او در خصوص رد صلاحیت خود گفت:

همانطور که در رسانه‌ها آمده شورای محترم نگهبان صلاحیت بنده را به دلیل “عدم التزام به اسلام، ولایت فقیه و قانون اساسی” تایید نکرده است. قانون برای همه فصل‌الخطاب است و با اینکه در انتخابات مجلس رد صلاحیت شده‌ام اما ذره‌ای از اعتقاد و ارادتم به اسلام ، شهدا ، نظام و رهبر فرزانه انقلاب کم نمی‌شود و همچنان خود را سرباز ولایت می‌دانم. بنده ضمن احترام به این نظر شورای نگهبان جهت رفع سوءتفاهمات پیش آمده، ان شا الله از طریق مراجع قانونی اعتراض خود را ثبت و پیگیری نموده و نتیجه را به مردم اعلام خواهم کرد.[۲]