سعید زرندی
سعید زرندی فرزند مرحوم آیتالله محمدحسین زرندی امام جمعه سابق کرمانشاه، اقتصاددان ایرانی است که در حوزههای مختلف اقتصادی از جمله صنعت، تجارت و سیاستگذاری فعالیت داشته است. وی فارغالتحصیل رشته مهندسی معدن از دانشگاه تهران و دارای کارشناسی ارشد مدیریت فناوری اطلاعات از دانشگاه تهران است؛. او دکتری خود را در رشته مدیریت دولتی گرایش توسعه از دانشگاه علامه طباطبایی دریافت کرده است و هم اکنون عضو هئیت علمی دانشگاه علامه طباطبایی است.
فعالیتهای اجرایی
سعید زرندی فعالیت حرفهای خود را از سال 1382 در مرکز گسترش فناوری اطلاعات (مگفا)، زیرمجموعه وزارت صمت آغاز کرد.
در سال 1383 دکتر زرندی در دفتر آمار وزارت صنایع و معادن به عنوان کارشناس ادامه فعالیت داده و در سال 1384 به دلیل تحصیلات دانشگاهی مرتبط در معاونت معدنی ذیل وزارتخانه به عنوان معاون دبیرخانه ستاد فولاد به فعالیت تخصصی خود ادامه داد و پشتوانه این مسئولیت در فرآیند تدوین استراتژی بخش معدن و صنعت فولاد کشور مشارکت فعالی داشت.
دکتر زرندی در سال 1387 به عنوان مدیر کل دفتر آمار و فرآوری داده های وزارت صنایع و معادن وقت منصوب شد و همزمان مسئولیت دبیر ستاد پایش تولید و سرمایه گذاری وزارتخانه را برعهده گرفت.
با تاسیس استان البرز در سال 1389، زرندی به عنوان اولین رییس سازمان صنایع و معادن این استان معرفی شد و تا سال 1391 در این مسئولیت خدمت نمود و توانست نقش موثری را در توسعه سرمایه گذاری بخش خصوصی و رونق بخش تولید در این استان تازه تاسیس ایفا نماید.
دکتر زرندی در ادامه به عنوان مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان البرز و سپس معاون تجاری سازی فناوری سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران در وزارت علوم منصوب شده و در این دوره موضوع ارتباط صنعت و دانشگاه و تجاریسازی موضوعات فناورانه را با جدیت پیگیری کرد.
دکتر زرندی در ادامه به عنوان معاون امور شرکتها و سرمایه گذاری صندوق بازنشستگی کارکنان فولاد انتخاب شد و ماموریت راهبری شرکت های وابسته به صندوق را پیگیری کرد.
سپس دکتر زرندی برای مدت 2 سال در منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه پیام به عنوان مدیرعامل مشغول به فعالیت شد و در ادامه در سال 1397 به عنوان معاون طرح و برنامه ریزی وزارت صنعت، معدن و تجارت منصوب گردید و تا سال 1400 به عنوان جانشین وزیر در کمسیون اقتصادی دولت، رشورای اقتصاد مقاومتی، شورای عالی بورس، شورای توسعه مناطق آزاد، شورای عالی بیمه، شورای سرمایه گذاری خارجی و شورای پول اعتبار ایفای نقش داشته است.