درخواست اصلاح

سید فریدالدین معصومی

از دانشنامه ویکیدا
تصویر شهید ترور سید فریدالدین معصومی در بازدید از پروژه آبرسانی غدیر استان فارس
تصویر شهید ترور سید فریدالدین معصومی در بازدید از پروژه آبرسانی غدیر استان فارس
اطلاعات شخصی
نام(های): سید فریدالدین معصومی
وضعیت حیات: شهید
تاریخ تولد: 26 آبان 1362
محل تولد: قم
محل دفن: بهشت زهرای تهران قـطعـه :۲۶ - ردیـف :۷۳ - شـماره :۳۷ مکرر
تاریخ شهادت: 4 آبان 1401
محل شهادت: شیراز - حرم شاهچراغ(ع)
نحوه شهادت: اصابت گلوگه - حادثه تروریستی حرم شاهچراغ(ع)
ملیت: ایرانی
محل زندگی: تهران
تحصیلات: دکترای مهندسی مکانیک
پیشه: مدیر

شهید سید فریدالدین معصومی (متولد ۱۳۶۳ - شهادت 1401) در شهر قم متولد شد. این شهید سر انجام در آبان 1401 در حمله تروریستی شاهچراغ به دست تروریست مسلح در حرم احمد ابن موسی(ع) در شیراز به شهادت رسید.

ایشان از نیروهای متخصص و مدیران جوان و جهادی کشور بود که به منظور نظارت و پیگیری‌های نیروگاه برق لامرد عازم استان فارس شده بود. وی یک مدل ربات‌ ماهی پیشرفته را در دوران تحصیلش اختراع کرده بود و مقالات علمی‌اش در چندین مجله و کتاب بین‌المللی به چاپ رسیده‌ است.

شهید معصومی نخبه علمی کشورمان، نقش اثرگذاری در تکمیل و راه‌اندازی طرحهای برق و انرژی در کشور داشت و طی ماه گذشته نیز نشست‌های مختلفی با مسئولان برگزار کرد تا ساخت پروژه نیروگاه ۹۱۳ مگاواتی سیکل ترکیبی غدیر انرژی واقع در منطقه ویژه اقتصادی لامرد ادامه یابد.[۱]

زندگینامه

او در سال 1362 در تهران به دنیا آمد. پس از اتمام تحصیلات متوسطه و اخذ مدرک کارشناسی به قصد ادامه تحصیل به نیوزلند رفت و در مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاه کنتربری نیوزلند و سپس در دانشگاه اوکلند در مقطع دکتری مهندسی مکانیک، شاخه مکاترونیک تحصیل کرده بود.

او اولین مخترع دو ربات ماهی در کشور نیوزلند و اولین مخترع بین المللی ربات ماهی بهینه در چند گام حرکتی بود.

شهادت

‌وی که یک سفر کاری و ماموریت برای پیگیری روند پیشبرد پروژه‌های برق و انرژی غدیر در استان فارس بسر می‌برد، پس از جلسات کاری و همزمان با نماز جماعت مغرب و عشاء در شامگاه ۴ آبان ۱۴۰۱، در حرم شاهچراغ(ع) برای اقامه نماز و زیارت حضور یافته بود، توسط فرد تروریست (داعشی) به شهادت رسید. او یکی از شهدای حمله تروریستی داعش به حرم شاهچراغ(ع) در شیراز است.

تشییع

پیکر شهید سید فریدالدین معصومی در 6 آبان 1401 در جمع پرشور نمازگزاران نماز جمعه تهران تشییع و در قطعه ۲۶ گلزار شهدای بهشت زهرا تهران آرام گرفت.[۲]

منابع