درخواست اصلاح

محسن مسلمان: تفاوت میان نسخه‌ها

از دانشنامه ویکیدا
(صفحه‌ای تازه حاوی «بندانگشتی|محسن مسلمان{{شخصیت|نام(های)=محسن مسلمان|تاریخ تولد=7 بهمن سال 1369|محل تولد=تهران، ایرانن|ملیت=ایرانی}} محسن مسلمان یکی از بازیکنان موفق و محبوب فوتبال ایران بود که در سال‌های اخیر عملکرد ضعیف و ناپایداری از...» ایجاد کرد)
 
خط ۱: خط ۱:
[[پرونده:محسن مسلمان.jpg|بندانگشتی|محسن مسلمان{{شخصیت|نام(های)=محسن مسلمان|تاریخ تولد=7 بهمن سال 1369|محل تولد=تهران، ایرانن|ملیت=ایرانی}}]]
[[پرونده:محسن مسلمان.jpg|بندانگشتی|محسن مسلمان{{شخصیت|نام(های)=محسن مسلمان|تاریخ تولد=7 بهمن سال 1369|محل تولد=تهران، ایرانن|ملیت=ایرانی}}]]
محسن مسلمان یکی از بازیکنان موفق و محبوب [[فوتبال]] [[ایران]] بود که در سال‌های اخیر عملکرد ضعیف و ناپایداری از خود نشان داد. او که در [[پست هافبک هجومی]] بازی می‌کرد، در تیم های مختلفی چون [[ذوب‌آهن]]، [[ملوان]]، [[پرسپولیس]]، [[فولاد خوزستان]]، سپاهان و سایپا به میدان رفت و در [[تیم ملی فوتبال ایران|تیم ملی ایران]] نیز حضور داشت.در این مقاله به بررسی عملکرد محسن مسلمان در باشگاه‌های مختلف و [[تیم ملی فوتبال ایران|تیم ملی ایران]] و عوامل موثر بر سقوط او می‌پردازیم.<ref>[https://namnak.com/mohsen-mosalman.p51435 <محسن مسلمان>] برداشت شده در 16 آذر سال 1402</ref>
محسن مسلمان یکی از بازیکنان موفق و محبوب [[فوتبال]] [[ایران]] بود که در سال‌های اخیر عملکرد ضعیف و ناپایداری از خود نشان داد. او در 7 بهمن سال 1369 به دنیا آمده است، که در [[پست هافبک هجومی]] بازی می‌کرد، در تیم های مختلفی چون [[ذوب‌آهن]]، [[ملوان]]، [[پرسپولیس]]، [[فولاد خوزستان]]، سپاهان و سایپا به میدان رفت و در [[تیم ملی فوتبال ایران|تیم ملی ایران]] نیز حضور داشت.در این مقاله به بررسی عملکرد محسن مسلمان در باشگاه‌های مختلف و [[تیم ملی فوتبال ایران|تیم ملی ایران]] و عوامل موثر بر سقوط او می‌پردازیم.<ref>[https://namnak.com/mohsen-mosalman.p51435 <محسن مسلمان>] برداشت شده در 16 آذر سال 1402</ref>


== دوران باشگاهی ==
== دوران باشگاهی ==

نسخهٔ ‏۹ دسامبر ۲۰۲۳، ساعت ۱۳:۱۵

محسن مسلمان
اطلاعات شخصی
نام(های): محسن مسلمان
تاریخ تولد: 7 بهمن سال 1369
محل تولد: تهران، ایرانن
ملیت: ایرانی

محسن مسلمان یکی از بازیکنان موفق و محبوب فوتبال ایران بود که در سال‌های اخیر عملکرد ضعیف و ناپایداری از خود نشان داد. او در 7 بهمن سال 1369 به دنیا آمده است، که در پست هافبک هجومی بازی می‌کرد، در تیم های مختلفی چون ذوب‌آهن، ملوان، پرسپولیس، فولاد خوزستان، سپاهان و سایپا به میدان رفت و در تیم ملی ایران نیز حضور داشت.در این مقاله به بررسی عملکرد محسن مسلمان در باشگاه‌های مختلف و تیم ملی ایران و عوامل موثر بر سقوط او می‌پردازیم.[۱]

دوران باشگاهی

عملکرد در ذوب‌آهن

محسن مسلمان در سال ۱۳۸۶ با ۱۶ سالگی وارد فوتبال حرفه‌ای شد و به عنوان یکی از جوان‌ترین بازیکنان تاریخ لیگ حرفه‌ای ایران شناخته شد. او در ذوب‌آهن بازی‌های خوبی را انجام داد و توانست به تیم اول این باشگاه راه یابد. او در بیش از ۱۰۰ بازی رسمی برای ذوب‌آهن به میدان رفت و ۱۳ گل به ثمر رساند. او با سرعت، تکنیک، پاس‌های دقیق و گل‌های زیبای خود توجه بسیاری از مربیان و باشگاه‌ها را به خود جلب کرد.

عملکرد در ملوان

محسن مسلمان در سال ۱۳۸۹ برای انجام خدمت سربازی به ملوان بندرانزلی پیوست. او در این باشگاه نیز بازی‌های خوبی را ارائه داد و توانست ۵۶ بازی و ۳ گل برای ملوان به ثمر برساند. او در این دوره با مهارت و تلاش خود جایگاه خود را در تیم ملی امید و جوانان ایران نیز باز کرد.

عملکرد در پرسپولیس

محسن مسلمان پس از بازگشت به ذوب‌آهن، در سال ۱۳۹۲ به صورت قرضی به پرسپولیس تهران منتقل شد. او در این باشگاه با استقبال گرم هواداران و بازیکنان روبرو شد و لقب مهندس را از آن‌ها گرفت. او در ۱۲ بازی برای پرسپولیس به میدان رفت و ۲ گل زد. او در دربی ۸۲ تهران نیز گلی زیبا به استقلال زد و باعث شادی هواداران پرسپولیس شد. او در آن فصل با پرسپولیس نایب قهرمان لیگ برتر خلیج فارس شد.

در سال ۱۳۹۴ محسن مسلمان به صورت قطعی به پرسپولیس پیوست و قرارداد دو ساله‌ای با این باشگاه امضا کرد. او در این دوره عملکرد خوبی را از خود نشان داد و با پرسپولیس به موفقیت‌های مختلفی دست یافت. او در لیگ قهرمانان آسیا نیز بازی‌های خوبی را انجام داد و گلی به الهلال عربستان زد. او با پرسپولیس دو بار قهرمان لیگ برتر خلیج فارس و یک بار سوپر جام فوتبال ایران شد. او در این باشگاه ۶۲ بازی و ۱ گل داشت.

عملکرد در فولاد خوزستان

محسن مسلمان در سال ۱۳۹۳ به صورت قرضی به فولاد خوزستان منتقل شد. او در این باشگاه ۱۳ بازی انجام داد و گلی نزد. او در این فصل عملکرد چندان خوبی نداشت و توانایی‌های خود را به نمایش نگذاشت.

عملکرد در سپاهان

محسن مسلمان در سال ۱۳۹۸ به سپاهان اصفهان پیوست. او در این باشگاه ۷ بازی انجام داد و گلی نزد. او در این فصل نیز عملکرد ضعیفی داشت و به تیم اول سپاهان راه نیافت. او در این باشگاه با مشکلات مالی و فنی روبرو شد و از سوی مربی و مدیران باشگاه نیز حمایت نشد.

عملکرد در سایپا

محسن مسلمان در سال ۱۳۹۹ به سایپا تهران پیوست. او در این باشگاه ۱۴ بازی انجام داد و یک گل زد. او در این فصل عملکرد متوسطی داشت و نتوانست به سطح بازی خود در گذشته برگردد. او در این باشگاه با مصدومیت‌های متعددی دست و پنجه نرم کرد و از ثبات فیزیکی و روحی خود دور شد.

عملکرد در تیم ملی

محسن مسلمان در سال ۱۳۹۰ برای اولین بار توسط کارلوس کی‌روش به تیم ملی بزرگسالان ایران دعوت شد. او در تیم ملی ایران ۱۵ بازی و یک گل داشت. او در مسابقات مختلفی چون جام ملت‌های آسیا ۲۰۱۵، او در جام ملت‌های آسیا ۲۰۱۵ بازی‌های خوبی را انجام داد و گلی به قطر زد. او اما نتوانست جایگاه خود را در تیم ملی فوتبال ایران تحکیم کند.

عوامل موثر بر سقوط محسن مسلمان

به نظر می‌رسد که عوامل مختلفی در سقوط محسن مسلمان نقش داشته‌اند. برخی از این عوامل عبارتند از:

مصدومیت‌های مکرر: محسن مسلمان در طول کاریِر خود با مصدومیت های متعددی دست و پنجه نرم کرد. او در سال‌های اخیر به دلیل مصدومیت‌های پشت سر هم از ثبات فیزیکی و روحی خود دور شد. او در برخی از بازی‌ها نتوانست با تمام قدرت خود به میدان برود و در برخی دیگر نیز زودتر از میدان خارج شد. این مصدومیت‌ها باعث شد که او از اعتماد به نفس خود بکاهد و از رقابت با بازیکنان دیگر عقب بیفتد.

انتخاب‌های نادرست: محسن مسلمان در انتخاب باشگاه‌هایی که به آن‌ها پیوست، همیشه تصمیمات درستی نگرفت. او در برخی از باشگاه ها با مشکلات مالی و فنی روبرو شد و از حمایت مربی و مدیران باشگاه بی بهره ماند. او در برخی از باشگاه‌ها نیز با رقابت سخت بازیکنان دیگر مواجه شد و نتوانست جایگاه خود را در تیم اول باز کند. او در برخی از باشگاه‌ها نیز به دلیل عدم تطابق با سبک بازی و فلسفه مربی، بازی کمتری را انجام داد و از فرصت‌های خود استفاده نکرد.

کاهش انگیزه و اشتیاق: محسن مسلمان که یکی از بازیکنان پرانرژی و پرشور فوتبال ایران بود، در سال‌های اخیر از انگیزه و اشتیاق خود برای بازی کردن کاست. او در برخی از بازی‌ها با بی‌تفاوتی و بی‌روحی به میدان رفت و از تلاش و جنگندگی خود دست کشید. او در برخی از بازی‌ها نیز با بی‌احترامی و بی‌ادبی با هم‌بازیان، حریفان، داوران و هواداران رفتار کرد و از اخلاق و رفتار مناسب یک ورزشکار پرهیز کرد. این رفتارها باعث شد که او از احترام و محبوبیت خود بین مردم و مسئولان فوتبال ایران از دست بدهد.

ویژگی ها

محسن مسلمان یکی از بازیکنانی بود که در ابتدای کاریِر خود با استعداد و توانایی های خود نشان داد که می‌تواند یکی از ستاره‌های فوتبال ایران باشد. اما در سال‌های بعدی، به دلیل عوامل مختلفی چون مصدومیت های مکرر، انتخاب‌های نادرست، کاهش انگیزه و اشتیاق و غیره، از سطح بازی خود دور شد و به یک بازیکن فراموش شده تبدیل شد. او اکنون ۳۳ ساله است و هنوز فرصتی برای بازگشت به فوتبال دارد. اما برای این کار باید از خود تغییرات مثبتی بدهد و با تلاش و اراده قوی، به سطح بازی خود در گذشته برگردد. امیدواریم که محسن مسلمان بتواند دوباره به ستاره‌ای که بوده است، تبدیل شود و از فوتبال با شکوه و افتخار خداحافظی کند.

منابع

  1. <محسن مسلمان> برداشت شده در 16 آذر سال 1402