درخواست اصلاح

ایسام

از دانشنامه ویکیدا
نسخهٔ تاریخ ‏۲۰ سپتامبر ۲۰۲۳، ساعت ۲۳:۵۰ توسط MdTaha (بحث | مشارکت‌ها)
(تفاوت) → نسخهٔ قدیمی‌تر | نمایش نسخهٔ فعلی (تفاوت) | نسخهٔ جدیدتر ← (تفاوت)

ایسام در سال 1378 شمسی توسط آقای سام مدن پور تاسیس شد و فعالیت خود را از یک بهمن ماه سال 1390 آغاز کرد. در حال حاضر حدود 3 میلیون کاربر دارد که آمار بسیار خوبی است.

نشان شرکت ایسام
نشان شرکت ایسام
اطلاعات
نام رسمی شرکت: ایسام
تاریخ تاسیس: دی ۱۳۸۷
بنیانگذاران: سام مدن‌پور
مدیر عامل: سام مدن‌پور
دفتر مرکزی: تهران، ایران
وبسایت: www.esam.ir
زیرمجموعه‌ها: ایسام فشن
تعداد کارکنان: حدود ۴۰ (۱۳۹۷)

تاریخچه

ایده آغاز ایسام از این جا نشأت گرفت که سام مدن پور بعد از فارغ التحصیل شدن در رشته مهندسی کامپیوتر از دانشگاه وسترن انتاریو به آمریکا سفر کرد و در یک شرکت سخت‌افزاری مشغول کار شد و کارهای تعمیر کامپیوتر را انجام می‌داد. بعد از گذشت مدتی مدن پور تصمیم گرفت که لپتاپ‌ های تعمیری مشتریان خود را خریداری کند و پس از تعمیر و بازسازی، آن‌ها را در سایت ebay به فروش برساند. این فعالیت یعنی تعمیر و فروش لپتاپ دست دوم اولین کار جدی او در حوزه تجارت الکترونیک به حساب می‌آمد.

در سال 1386 سام مدن پور به ایران بازگشت و تصمیم گرفت همان فعالیت خرید، تعمیر و سپس فروش لپتاپ دست دوم را در ایران نیز انجام دهد اما چون در ایران سایتی مانند ebay وجود نداشت و به دلیل محدودیت‌ها دسترسی مردم به این سایت ممکن نبود، با مشورت با خواهرش تصمیم گرفت یک سایت مزایده مشابه ebay را در ایران راه اندازی کند. او سپس با یک برنامه‌نویس مجرب آشنا شد و در این باره با او صحبت کرد. آن‌ها بعد از چند جلسه مشورت شروع به راه‌اندازی سامانه‌ای مشابه با ebay کردند که این فرآیند آماده سازی حدود 3 سال طول کشید. وب‌سایت ایسام از بهمن 1390 مشغول به کار است.

طراحی و رابط کاربری سایت

ایسام توانسته رابط کاربری جذاب و کاربر پسندی را برای خود انتخاب کند و فردی که وارد سایت می شود با اتلاف زمان کمتری کاربری سایت را متوجه می شود. نکته ای که اکثر سایت های شکست خورده توجه نمی کنند رابط کاربری سایت می باشد در اکثر سایت های بزرگ که وارد می شویم مانند دیوار، شیپور، باما تمامی این نکات رعایت شده و کاربر با یک نگاه به رابط کاربری سایت متوجه نوع خدمات و حوزه کاری می شود.

کاربر در بالای صفحه قسمت عضویت یا ورود را مشاهده می کند و جالب است که عضویت از طریق جیمیل و یاهو نیز فراهم شده و کاربر به راحتی می تواند با یک کلیک در سایت عضو شود. در قسمت سمت چپ هدر سبد خرید مشاهده می شود و در کنار آن بر خلاف سایت هایی که این نکات مربوط به رابط کاربری را رعایت نمی کنند و کاربر را سر در گم می کنند تا به هدف خود برسند، کاربر در صورت داشتن مشکل می تواند ابتدا به راهنما مراجعه نموده و در صورت عدم دریافت پاسخ با پشتیبانی سایت تماس حاصل نماید. اگر دقت کنید تمامی موارد در طراحی قالب بر اساس تجربه کاربری رعایت شده است.