درخواست اصلاح

غلامحسین شافعی

از دانشنامه ویکیدا
نسخهٔ تاریخ ‏۱۳ فوریهٔ ۲۰۲۴، ساعت ۱۴:۰۶ توسط Rasul (بحث | مشارکت‌ها) (صفحه‌ای تازه حاوی «'''غلامحسین شافعی'''، در سال ۱۳۳۰ در شهر قائن، استان خراسان جنوبی متولد شد. وی یکی از شخصیت‌های برجسته صنعت و بازرگانی ایران در دوره‌های هفتم، هشتم و نهم بوده است. وی از برجسته‌ترین تاجر و رئیس بازرگانی ایران در آن زمان بوده و نقش‌های...» ایجاد کرد)
(تفاوت) → نسخهٔ قدیمی‌تر | نمایش نسخهٔ فعلی (تفاوت) | نسخهٔ جدیدتر ← (تفاوت)

غلامحسین شافعی، در سال ۱۳۳۰ در شهر قائن، استان خراسان جنوبی متولد شد. وی یکی از شخصیت‌های برجسته صنعت و بازرگانی ایران در دوره‌های هفتم، هشتم و نهم بوده است. وی از برجسته‌ترین تاجر و رئیس بازرگانی ایران در آن زمان بوده و نقش‌های مهمی را در توسعه اقتصادی کشور به عهده داشته است.

غلامحسین شافعی
غلامحسین شافعی
اطلاعات شخصی
نام(های): غلامحسین شافعی
تاریخ تولد: ۱۳۳۰
محل تولد: قائن، خراسان جنوبی
تحصیلات: دانش‌آموخته رشته مدیریت صنعتی از دانشگاه تهران
پیشه: رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران
شروع فعالیت: ۱۴ شهریور ۱۳۹۵ – ۲۸ خرداد ۱۴۰۲


شافعی علاوه بر تجارت، در حوزه‌های مختلفی از جمله سیاست و اقتصاد نیز فعالیت داشته است. وی به عنوان رئیس اتاق بازرگانی ایران، عضو شورای پول و اعتبار و شورای اقتصاد بوده و بر عهده داشتن ریاست اتاق بازرگانی و صنعت اکو، حساسیت او نسبت به توسعه صنعت و تجارت در منطقه را نشان می دهد.

علاوه بر این، شافعی تلاش‌های فراوانی در ترویج تجارت و صنعت ایران انجام داده است. حضور او در اداره اتاق بازرگانی مشهد و ریاست شورای ملی زعفران نیز از تلاش‌های او در توسعه بازرگانی و تجارت کشور می‌گوید. غلامحسین شافعی، نقش مهمی در توسعه اقتصادی ایران داشته‌ و به توسعه صنعت و بازرگانی در کشور کمک بزرگی نمود. وی دانش‌آموخته رشته مدیریت صنعتی از دانشگاه تهران است.

آغاز فعالیت

غلامحسین شافعی، در مورخه ۱۰ آذر ۱۳۹۲ پس از استعفای محمد نهاوندیان، به عنوان رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران منصوب شد. او این پست را تا خرداد ۱۳۹۴ (اواخر دوره هفتم) نیز بر عهده داشت. سپس مجدداً درتاریخ ۱۴ شهریور ۱۳۹۵، بعد از استعفای محسن جلال‌پور، با رأی اعضای هیئت نمایندگان اتاق ایران، به عنوان رئیس اتاق بازرگانی ایران برگزیده شد و این مسئولیت را تا خرداد ۱۳۹۸ (پایان دوره هشتم) بر عهده داشت. در مورخه ۲۶ خرداد ١٣٩٨ نیز با رأی نمایندگان اتاق ایران، برای سومین بار به عنوان رئیس اتاق بازرگانی منصوب شد و این سمت را تا خرداد ۱۴۰۲ (پایان دوره نهم) بر عهده گرفت.

سوابق اجرایی

  1. نائب رئیس اتاق بازرگانی، معادن، صنایع و کشاورزی ایران در سال 1392
  2. قائم مقام اتاق بازرگانی، معادن و کشاورزی ایران در دوره هفتم
  3. عضو شورای هماهنگی امور بین‌الملل اتاق بازرگانی و کشاورزی ایران
  4. عضو شورای سیاستگذاری ماهنامه اتاق بازرگانی، صنایع و کشاورزی ایران
  5. عضویت شورای پژوهشی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن ایران