درخواست اصلاح

حسین سهیلی‌زاده: تفاوت میان نسخه‌ها

از دانشنامه ویکیدا
(صفحه‌ای تازه حاوی «'''حسین سهیلی‌زاده'''، کارگردان، تهیه کننده سینما و تلویزیون سال 1339 در شهر اهواز متولد شد. در سال 1369 با فیلم سفر جادوئی به کارگردانی ابوالحسن داودی به عنوان دستیار کارگردان وارد سینما شد. پرونده:حسین سهیلی‌زاده .jpg|جایگزین=حسین سهیلی‌زاده |بن...» ایجاد کرد)
 
جز (جایگزینی متن - 'ه‌‌' به 'ه‌')
 
(۴ نسخهٔ میانی ویرایش شده توسط یک کاربر دیگر نشان داده نشد)
خط ۱: خط ۱:
'''حسین سهیلی‌زاده'''، کارگردان، تهیه کننده سینما و تلویزیون سال 1339 در شهر اهواز متولد شد. در سال 1369 با فیلم سفر جادوئی به کارگردانی ابوالحسن داودی به عنوان دستیار کارگردان وارد سینما شد.
'''حسین سهیلی‌زاده'''، [[کارگردان]] و [[تهیه‌کننده]] [[سینما]] و [[تلویزیون]] [[سال]] 1339 در [[شهر]] [[اهواز]] متولد شد. در سال 1369 با [[فیلم]] «[[سفر جادویی (فیلم)|سفر جادویی]]» به کارگردانی [[ابوالحسن داوودی]] به عنوان [[دستیار کارگردان]] وارد [[سینما]] شد.
[[پرونده:حسین سهیلی‌زاده .jpg|جایگزین=حسین سهیلی‌زاده |بندانگشتی|حسین سهیلی‌زاده ]]
[[پرونده:حسین سهیلی‌زاده .jpg|جایگزین=حسین سهیلی‌زاده |بندانگشتی|حسین سهیلی‌زاده{{شخصیت|تاریخ تولد=۱۳۴۳|محل تولد=اهواز، خوزستان|ملیت=ایرانی|پیشه=کارگردان، تهیه‌کننده}}]]


حسین سهیلی‌زاده کار حرفه‌ای خود را از [[تلویزیون]] آغاز کرد و [[سال]] 1380 در 41 سالگی در [[سریال]] «[[رستوران خانوادگی (فیلم)|رستوران خانوادگی]]» به عنوان [[کارگردان]] فعالیت داشته است. گرچه موفقیت این اثر نسبت به آثار شاخص بعدی او مانند سریال «[[پریا (فیلم)|پریا]]»، بیشتر نبود اما تجربه خوبی برای حسین سهیلی‌زاده محسوب می‌شود و همکاری با هنرمندانی همچون [[جمشید اسماعیل‌خانی]]، [[مریم سعادت]]، [[شهره سلطانی]] و [[کوروش تهامی]] را تجربه کرد.


حسین سهیلی‌زاده کار حرفه‌ای خود را از تلویزیون آغاز کرد و سال 1380 در 41 سالگی در سریال رستوران خانوادگی به عنوان کارگردان فعالیت داشته است. گرچه موفقیت این اثر نسبت به آثار شاخص بعدیش مانند سریال پریا، بیشتر نبود اما تجربه خوبی برای حسین سهیلی‌زاده محسوب می‌شود و همکاری با هنرمندانی همچون جمشید اسماعیل‌خانی، مریم سعادت، شهره سلطانی و کوروش تهامی را تجربه کرد.
حسین سهیلی‌زاده در سال 1395 دوره‌ی پرتلاشی را در عرصه [[سینما]] و [[تلویزیون]] گذراند و در تولید آثار مهمی حضور داشته است. او در این سال در 2 سریال مهم [[تلویزیون]] حضور داشت و خود را به جامعه هنرمندان معرفی کرد. آثار مهم حسین سهیلی‌زاده در این سال، فعالیت در سریال «پریا» به عنوان [[کارگردان]] و فعالیت در سریال «[[مرز خوشبختی (فیلم)|مرز خوشبختی]]» به عنوان [[کارگردان]] محسوب می‌شود.


حسین سهیلی‌زاده در سال 1395 دوره‌ی پرتلاشی را در عرصه سینما و تلویزیون گذراند و در تولید آثار مهمی حضور داشته است. او در این سال در 2 سریال مهم تلویزیون حضور داشت و خود را به جامعه هنرمندان معرفی کرد. آثار مهم حسین سهیلی‌زاده در این سال، فعالیت در سریال پریا به عنوان کارگردان و فعالیت در سریال مرز خوشبختی به عنوان کارگردان محسوب می‌شود.
== سریال پریا ==
حسین سهیلی‌زاده [[سال]] 1395 در 56 سالگی سریال «پریا» را کارگردانی کرد که توانست خود را میان اهالی فضای [[تلویزیون]] مطرح کند. از حسین سهیلی‌زاده نقل قول شده است که برای کارگردانی در سریال «پریا» و همکاری وی با عوامل و بازیگران اعلام رضایت کرده است. حسین سهیلی‌زاده توانست با فعالیت در [[سریال]] «پریا» تجربه حرفه‌ای موفقی برای خود رقم بزند و همکاری در کنار بازیگرانی نظیر [[لادن مستوفی]]، [[امیرحسین آرمان]]، [[محمود‌ پاک‌نیت]] و [[افسانه بایگان]] توانست سطح کاری او را متحول کند.


شاید یکی از مهم‌ترین بخش‌های بیوگرافی حسین سهیلی‌زاده فعالیت در سریال پریا بوده است. حسین سهیلی‌زاده سال 1395 در 56 سالگی سریال پریا را کارگردانی کرد که توانست خود را میان اهالی فضای تلویزیون مطرح کند. از حسین سهیلی‌زاده نقل قول شده است که برای کارگردانی در سریال پریا و همکاریش با عوامل و بازیگران اعلام رضایت کرده است. حسین سهیلی‌زاده توانست با فعالیت در سریال پریا تجربه حرفه‌ای موفقی برای خود رقم بزند و همکاری در کنار بازیگرانی نظیر لادن مستوفی، امیرحسین آرمان، محمود‌ پاک‌نیت و افسانه بایگان توانست سطح کاری او را متحول کند.
حسین سهیلی‌زاده علاوه‌بر سریال «پریا»، سال 1389 در 50 سالگی سریال «فاصله‌ها» را کارگردانی کرده است. حسین سهیلی‌زاده این‌بار با هنرمندانی چون [[محمد حمزه‌ای]]، [[فاطمه گودرزی]]، [[مریم کاویانی]] و [[سوگل طهماسبی]] همکاری داشت.


حسین سهیلی‌زاده علاوه‌بر سریال پریا، سال 1389 در 50 سالگی سریال فاصله‌ها را کارگردانی کرده است. حسین سهیلی‌زاده این‌بار با هنرمندانی چون محمد حمزه‌‌ای، فاطمه گودرزی، مریم کاویانی و سوگل طهماسبی همکاری داشت.
با اینکه حسین سهیلی‌زاده بیشتر به‌عنوان کارگردان شناخته شده است، اما در حرفه‌های دیگر نیز فعال بوده است. حسین سهیلی‌زاده علاوه‌بر [[کارگردان]] به‌عنوان [[تهیه‌کننده]] و دستیار اول کارگردان نیز در [[سینما]] و [[تلویزیون]] فعالیت داشته است. مهم‌ترین آثار حسین سهیلی‌زاده در حرفه‌ی [[تهیه‌کننده]]، سریال «[[نخلستان صابر (فیلم)|نخلستان صابر]]» و سریال «[[نیرنگ (فیلم)|نیرنگ]]» است. مهم‌ترین اثر حسین سهیلی‌زاده در حرفه‌ی دستیار اول کارگردان، فیلم «[[الو الو من جوجو‌ام (فیلم)|الو الو من جوجو‌ام]]» است.


با اینکه حسین سهیلی‌زاده را بیشتر بعنوان کارگردان می‌شناسیم، اما در حرفه‌های دیگر نیز فعال بوده است. حسین سهیلی‌زاده علاوه‌بر کارگردان به‌عنوان تهیه کننده و دستیاراول کارگردان نیز در سینما و تلویزیون فعالیت داشته است. مهم‌ترین آثار حسین سهیلی‌زاده در حرفه‌ی تهیه کننده، سریال نخلستان صابر و سریال نیرنگ است. مهم‌ترین اثر حسین سهیلی‌زاده در حرفه‌ی دستیاراول کارگردان، فیلم الو الو من جوجو‌ام! است.
حسین سهیلی‌زاده را باید بیشتر [[کارگردان]] [[تلویزیون]] دانست چرا که 95 درصد آثار وی تلویزیونی و 5 درصد آثار او سینمایی است. در واقع حسین سهیلی‌زاده از مجموع 19 اثری که در کارنامه دارد، در 18 اثر در تلویزیون با نام‌های سریال «هست و نیست»، سریال «پریا»، سریال «مرز خوشبختی»، سریال «آخرین بازی»، سریال «[[آوای باران (فیلم)|آوای باران]]»، سریال «[[دختران حوا (فیلم)|دختران حوا]]»، سریال «سه پنج دو»، سریال «سراب»، سریال «فاصله‌ها»، سریال «دلنوازان»، سریال «آخرین دعوت»، سریال «[[ترانه مادری (فیلم)|ترانه مادری]]»، سریال «آخرین گناه»، سریال «عشق گمشده»، سریال «رانت‌خوار کوچک»، سریال «دو قلوها»، سریال «پیله‌های پرواز» و سریال «رستوران خانوادگی» نام برد. او در 1 اثر در سینما با نام فیلم «سه، پنج، دو» فعالیت داشته است.


حسین سهیلی‌زاده را باید بیشتر کارگردان تلویزیون بدانیم چرا که 95درصدآثار وی تلویزیونی و 5درصدآثارش سینمایی است. در واقع حسین سهیلی‌زاده از مجموع 19 اثری که در کارنامه دارد، در 18 اثر در تلویزیون با نام سریال هست و نیست، سریال پریا، سریال مرز خوشبختی، سریال آخرین بازی، سریال آوای باران، سریال دختران حوا، سریال سه پنج دو، سریال سراب، سریال فاصله‌ها، سریال دلنوازان، سریال آخرین دعوت، سریال ترانه مادری، سریال آخرین گناه، سریال عشق گمشده، سریال رانت‌خوار کوچک، سریال دو قلوها، سریال پیله های پرواز و سریال رستوران خانوادگی نام‌های و در 1 اثر در سینما با نام فیلم سه، پنج، دو فعالیت داشته است.
== حضور در شبکه نمایش‌خانگی ==
حسین سهیلی‌زاده با سریال «[[مانکن (فیلم)|مانکن]]» وارد شبکه نمایش خانگی شد. این مجموعه بسیار پرببیننده بود و داستان جذابی داشت اما پایان آن و مرگ شخصیت اصلی سریال سبب انتقادهای زیادی شد. از سویی بسیاری نیز خواستار ساخت فصل دوم آن شدند که البته تاکنون خبری در این باره منتشر نشده است.


== حضور در شبکه نمایش خانگی ==
سریال «[[ملکه گدایان (فیلم)|ملکه گدایان]]» آخرین ساخته این [[کارگردان]] نام آشنا است که آن هم داستان جذاب و گیرایی دارد.
سهیلی زاده با سریال مانکن وارد شبکه نمایش خانگی شد. این مجموعه بسیار پرببیننده بود و داستان جذابی داشت اما پایان آن و مرگ شخصیت اصلی سریال باعث انتقادهای زیادی شد. از سویی بسیاری نیز خواستار ساخت فصل دوم آن شدند که البته تاکنون خبری در این باره منتشر نشده است.
[[رده:کارگردانان مرد ایرانی]]
 
[[رده:تهیه‌کنندگان ایرانی]]
سریال ملکه گدایان آخرین ساخته این کارگردان نام آشنا است که آن هم داستان جذاب و گیرایی دارد.

نسخهٔ کنونی تا ‏۱۰ اکتبر ۲۰۲۴، ساعت ۱۵:۳۳

حسین سهیلی‌زاده، کارگردان و تهیه‌کننده سینما و تلویزیون سال 1339 در شهر اهواز متولد شد. در سال 1369 با فیلم «سفر جادویی» به کارگردانی ابوالحسن داوودی به عنوان دستیار کارگردان وارد سینما شد.

حسین سهیلی‌زاده
حسین سهیلی‌زاده
اطلاعات شخصی
تاریخ تولد: ۱۳۴۳
محل تولد: اهواز، خوزستان
ملیت: ایرانی
پیشه: کارگردان، تهیه‌کننده

حسین سهیلی‌زاده کار حرفه‌ای خود را از تلویزیون آغاز کرد و سال 1380 در 41 سالگی در سریال «رستوران خانوادگی» به عنوان کارگردان فعالیت داشته است. گرچه موفقیت این اثر نسبت به آثار شاخص بعدی او مانند سریال «پریا»، بیشتر نبود اما تجربه خوبی برای حسین سهیلی‌زاده محسوب می‌شود و همکاری با هنرمندانی همچون جمشید اسماعیل‌خانی، مریم سعادت، شهره سلطانی و کوروش تهامی را تجربه کرد.

حسین سهیلی‌زاده در سال 1395 دوره‌ی پرتلاشی را در عرصه سینما و تلویزیون گذراند و در تولید آثار مهمی حضور داشته است. او در این سال در 2 سریال مهم تلویزیون حضور داشت و خود را به جامعه هنرمندان معرفی کرد. آثار مهم حسین سهیلی‌زاده در این سال، فعالیت در سریال «پریا» به عنوان کارگردان و فعالیت در سریال «مرز خوشبختی» به عنوان کارگردان محسوب می‌شود.

سریال پریا

حسین سهیلی‌زاده سال 1395 در 56 سالگی سریال «پریا» را کارگردانی کرد که توانست خود را میان اهالی فضای تلویزیون مطرح کند. از حسین سهیلی‌زاده نقل قول شده است که برای کارگردانی در سریال «پریا» و همکاری وی با عوامل و بازیگران اعلام رضایت کرده است. حسین سهیلی‌زاده توانست با فعالیت در سریال «پریا» تجربه حرفه‌ای موفقی برای خود رقم بزند و همکاری در کنار بازیگرانی نظیر لادن مستوفی، امیرحسین آرمان، محمود‌ پاک‌نیت و افسانه بایگان توانست سطح کاری او را متحول کند.

حسین سهیلی‌زاده علاوه‌بر سریال «پریا»، سال 1389 در 50 سالگی سریال «فاصله‌ها» را کارگردانی کرده است. حسین سهیلی‌زاده این‌بار با هنرمندانی چون محمد حمزه‌ای، فاطمه گودرزی، مریم کاویانی و سوگل طهماسبی همکاری داشت.

با اینکه حسین سهیلی‌زاده بیشتر به‌عنوان کارگردان شناخته شده است، اما در حرفه‌های دیگر نیز فعال بوده است. حسین سهیلی‌زاده علاوه‌بر کارگردان به‌عنوان تهیه‌کننده و دستیار اول کارگردان نیز در سینما و تلویزیون فعالیت داشته است. مهم‌ترین آثار حسین سهیلی‌زاده در حرفه‌ی تهیه‌کننده، سریال «نخلستان صابر» و سریال «نیرنگ» است. مهم‌ترین اثر حسین سهیلی‌زاده در حرفه‌ی دستیار اول کارگردان، فیلم «الو الو من جوجو‌ام» است.

حسین سهیلی‌زاده را باید بیشتر کارگردان تلویزیون دانست چرا که 95 درصد آثار وی تلویزیونی و 5 درصد آثار او سینمایی است. در واقع حسین سهیلی‌زاده از مجموع 19 اثری که در کارنامه دارد، در 18 اثر در تلویزیون با نام‌های سریال «هست و نیست»، سریال «پریا»، سریال «مرز خوشبختی»، سریال «آخرین بازی»، سریال «آوای باران»، سریال «دختران حوا»، سریال «سه پنج دو»، سریال «سراب»، سریال «فاصله‌ها»، سریال «دلنوازان»، سریال «آخرین دعوت»، سریال «ترانه مادری»، سریال «آخرین گناه»، سریال «عشق گمشده»، سریال «رانت‌خوار کوچک»، سریال «دو قلوها»، سریال «پیله‌های پرواز» و سریال «رستوران خانوادگی» نام برد. او در 1 اثر در سینما با نام فیلم «سه، پنج، دو» فعالیت داشته است.

حضور در شبکه نمایش‌خانگی

حسین سهیلی‌زاده با سریال «مانکن» وارد شبکه نمایش خانگی شد. این مجموعه بسیار پرببیننده بود و داستان جذابی داشت اما پایان آن و مرگ شخصیت اصلی سریال سبب انتقادهای زیادی شد. از سویی بسیاری نیز خواستار ساخت فصل دوم آن شدند که البته تاکنون خبری در این باره منتشر نشده است.

سریال «ملکه گدایان» آخرین ساخته این کارگردان نام آشنا است که آن هم داستان جذاب و گیرایی دارد.