درخواست اصلاح

بانک اقتصاد نوین: تفاوت میان نسخه‌ها

از دانشنامه ویکیدا
(صفحه‌ای تازه حاوی «'''بانک اقتصاد نوین'''، شرکت خدمات مالی و بانکداری ایرانی است که در سال 1380، به‌عنوان نخستین بانک خصوصی ایران، پایه‌گذاری شد. بانک اقتصاد نوین اولین بار در تاریخ 29 تا 31 تیرماه سال 1380، بر اساس مجوزهای مأخوذه از بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و سا...» ایجاد کرد)
 
بدون خلاصۀ ویرایش
خط ۱: خط ۱:
'''بانک اقتصاد نوین'''، شرکت خدمات مالی و بانکداری ایرانی است که در سال 1380، به‌عنوان نخستین بانک خصوصی ایران، پایه‌گذاری شد. بانک اقتصاد نوین اولین بار در تاریخ 29 تا 31 تیرماه سال 1380، بر اساس مجوزهای مأخوذه از بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و سازمان بورس و اوراق بهادار، اقدام به پذیره‌نویسی سهام کرد.
'''بانک اقتصاد نوین'''، [[شرکت]] خدمات مالی و بانکداری ایرانی است که در سال 1380، به‌ عنوان نخستین [[بانک خصوصی]] [[ایران]]، پایه‌گذاری شد. بانک اقتصاد نوین اولین بار در [[تاریخ]] 29 تا 31 [[تیر]] ماه سال 1380، بر اساس مجوزهای مأخوذه از [[بانک مرکزی]] [[جمهوری اسلامی ایران]] و [[بورس|سازمان بورس و اوراق بهادار]]، اقدام به [[پذیره‌نویسی]] سهام کرد.
[[پرونده:نشان بانک اقتصاد نوین.jpg|جایگزین=نشان بانک اقتصاد نوین|بندانگشتی|نشان بانک اقتصاد نوین{{شرکت|نام رسمی شرکت=بانک اقتصاد نوین|تاریخ تاسیس=۱۳۸۰|مدیر عامل=علیرضا بلگوری|رئیس هیئت مدیره=محسن زرندی مقدم|دفتر مرکزی=تهران، ایران|وبسایت=www.enbank.ir|تعداد کارکنان=3٫343 نفر (1402)}}]]
[[پرونده:نشان بانک اقتصاد نوین.jpg|جایگزین=نشان بانک اقتصاد نوین|بندانگشتی|نشان بانک اقتصاد نوین{{شرکت|نام رسمی شرکت=بانک اقتصاد نوین|تاریخ تاسیس=۱۳۸۰|مدیر عامل=علیرضا بلگوری|رئیس هیئت مدیره=محسن زرندی مقدم|دفتر مرکزی=تهران، ایران|وبسایت=www.enbank.ir|تعداد کارکنان=3٫343 نفر (1402)}}]]


خط ۱۱: خط ۱۱:


== اهداف بانک اقتصاد نوین ==
== اهداف بانک اقتصاد نوین ==
این بانک درصدد است با رعایت قوانین بانکداری اسلامی و جلب رضایت ذینفعال، به یکی از سه بانک برتر ایران از لحاظ سودآوری تبدیل شود و نقشی اثربخش در توسعه و رشد اقتصادی کشور ایفا نماید. این بانک با برخورداری از کارآمدترین کارکنان، شایسته ترین مدیران و مدرن ترین شبکه خدمت رسانی، آماده خدمترسانی به تمامی مردم ایران می باشد.
این بانک درصدد است با رعایت [[قوانین بانکداری اسلامی]] و جلب رضایت ذینفعال، به یکی از سه بانک برتر ایران از لحاظ سودآوری تبدیل شود و نقشی اثربخش در توسعه و رشد اقتصادی [[کشور]] ایفا نماید. این بانک با برخورداری از کارآمدترین کارکنان، شایسته ترین مدیران و مدرن ترین شبکه خدمت رسانی، آماده خدمت رسانی به تمامی [[مردم]] ایران می باشد.


[[رده:بانک های ایران]]
[[رده:بانک های ایران]]

نسخهٔ ‏۲۳ اوت ۲۰۲۳، ساعت ۱۶:۳۵

بانک اقتصاد نوین، شرکت خدمات مالی و بانکداری ایرانی است که در سال 1380، به‌ عنوان نخستین بانک خصوصی ایران، پایه‌گذاری شد. بانک اقتصاد نوین اولین بار در تاریخ 29 تا 31 تیر ماه سال 1380، بر اساس مجوزهای مأخوذه از بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و سازمان بورس و اوراق بهادار، اقدام به پذیره‌نویسی سهام کرد.

نشان بانک اقتصاد نوین
نشان بانک اقتصاد نوین
اطلاعات
نام رسمی شرکت: بانک اقتصاد نوین
تاریخ تاسیس: ۱۳۸۰
مدیر عامل: علیرضا بلگوری
رئیس هیئت مدیره: محسن زرندی مقدم
دفتر مرکزی: تهران، ایران
وبسایت: www.enbank.ir
تعداد کارکنان: 3٫343 نفر (1402)

تاریخچه کارگزاری

شركت كارگزاري بانك اقتصاد نوين (سهامي خاص)‌ باهدف فعالیت و ارائه خدمات در حوزه بازار سرمایه به صورت شرکت سهامی خاص تأسیس و به شناسه ملي 10102730837 در تاريخ 1383/07/25 طى شماره 232060 مورخ 1383/07/25 در اداره ثبت شركتها و به شماره 10689 در تاریخ 1387/12/26 نزد سازمان بورس و اوراق بهادار به ثبت رسیده است. در حال حاضر، شركت كارگزاري بانك اقتصاد نوين (سهامي خاص) جزو شركتهاي وابسته بانک اقتصادنوین مي‌باشد. نشانی مرکز اصلی شرکت در تهران، خیابان حافظ، پایین‌تر از ساختمان بورس، بن بست ایرانیان، پلاک 2، طبقه 6 و محل فعالیت اصلی آن در تهران، شهرک غرب، فاز4، فلامک شمالی، کوچه نوزدهم، پلاک 4 واقع است. شرکت دارای یک شعبه در رشت می‌باشد.

آمار و ارقام بانک در یک نگاه

بانک اقتصاد نوین از در نظر درآمد دهمین بانک بزرگ ایران است که در سال 91 درآمدی بیش از 35 هزار میلیارد ریال را تجربه کرد. مجموع دارایی های این بانک در سال 89 رقم 56 هزار میلیارد ریال را نشان می‌داد و تعداد کارمندان ان نیز تا سال 1395 به میزان 3547 نفر است. این بانک در این مدت چندین بار افزایش سرمایه داده است به گونه ای که سرمایه اولیه در زمان تاسیس آن 25 میلیارد تومان بود اما حالا این سرمایه از محل آورده سهامداران و سود سالیانه به یک هزار و 500 میلیارد تومان رسیده است. بانک اقتصاد نوین به عنوان نخستین ارائه دهنده خدمات بانکداری، در فهرست ۱۰۰ شرکت برتر ایرانی، رتبه ۳۷ را به خود اختصاص داد. تعداد شعب بانک بیش از 250 عدد، تعداد دستگاه خودپرداز: ۱۰۷۹ در سراسر کشور، تعداد دستگاه پایانه شعب: ۱,۱۱۹و تعداد کارت صادرشده: ۳,۸۱۳,۰۸۲ عدد بوده است.

عمده سهام این شرکت متعلق به صنایع و شرکت های بزرگ ساختمانی مانند شرکت بین المللی پیمانکاری استراتوس، شرکت ساختمانی گروه صنایع بهشهر، شرکت بهپخش، شرکت توسعه صنایع بهشهر، شرکت سرمایه گذاری ساختمان ایران و صندوق بازنشستگی کشوری است.تا آخر اذر 96 مجموع سهامداران بانک 11786 شخص حقیقی و حقوقی بود که میزان 98  نفر سهامدار حقوقی و 11688 نفر سهامدار حقیقی اختصاص بود. در بانک اقتصادنوین “درآمد هر سهم” از جمله مهم‌ترین معیارهای سنجش ارزش هر سهم برای سهامداران محسوب می‌شود. شما با خریدن تنها یک سهم بانک اقتصادنوین سهامدار بانک محسوب می‌شوید. البته لازم به یادآوری است که این بانک نیز فراز و فرودهایی در این زمینه داشته است، برای مثال 2 سال پیش در چنین روزهایی مجمع عمومی بانک اقتصاد نوین به علت عدم تایید صورت‌های مالی توسط بانک مرکزی با عنوان شفاف نبودن، برگزار نشد. مدیریت این بانک در سال های اخیر پی در پی تغییر داشته است که کمی پایین‌تر در مورد آن خواهید خواند. مجمع عمومی بانک اقتصاد نوین که قرار بود تیرماه در تالار ملاصدرا در شیخ بهائی جنوبی برگزار شود بنا به اعلام مدیران این بانک به علت به حد نصاب نرسیدن  حضور سهامداران برگزار نشد. حال آن که گفته می شود: تایید نشدن صورت های مالی بانک اقتصاد نوین از سوی بانک مرکزی به علت عدم شفافیت، علت اصلی توقف مجمع عمومی این بانک بوده است.

اهداف بانک اقتصاد نوین

این بانک درصدد است با رعایت قوانین بانکداری اسلامی و جلب رضایت ذینفعال، به یکی از سه بانک برتر ایران از لحاظ سودآوری تبدیل شود و نقشی اثربخش در توسعه و رشد اقتصادی کشور ایفا نماید. این بانک با برخورداری از کارآمدترین کارکنان، شایسته ترین مدیران و مدرن ترین شبکه خدمت رسانی، آماده خدمت رسانی به تمامی مردم ایران می باشد.