درخواست اصلاح

توکیو

از دانشنامه ویکیدا
نسخهٔ تاریخ ‏۵ نوامبر ۲۰۲۳، ساعت ۱۳:۵۱ توسط Yekta (بحث | مشارکت‌ها) (صفحه‌ای تازه حاوی «'''توکیو''' (به ژاپنی: 東京 Tōkyō) با نام رسمی کلان‌شهر توکیو (به ژاپنی: 東京都 Tōkyō-to) پایتخت کشور ژاپن است. پرونده:معبد سنسوجی؛ توکیو.jpg|جایگزین=معبد سنسوجی؛ توکیو|بندانگشتی|معبد سنسوجی؛ توکیو{{شهر | کشور = ژاپن | جمعیت = ۱۳٬۷۳۵٬۵۸۲ (آگوست ۲۰۱۷) |...» ایجاد کرد)
(تفاوت) → نسخهٔ قدیمی‌تر | نمایش نسخهٔ فعلی (تفاوت) | نسخهٔ جدیدتر ← (تفاوت)

توکیو (به ژاپنی: 東京 Tōkyō) با نام رسمی کلان‌شهر توکیو (به ژاپنی: 東京都 Tōkyō-to) پایتخت کشور ژاپن است.

معبد سنسوجی؛ توکیو
معبد سنسوجی؛ توکیو
اطلاعات شهر
کشور: ژاپن
جمعیت: ۱۳٬۷۳۵٬۵۸۲ (آگوست ۲۰۱۷)
مساحت: ۲٬۱۸۷٫۰۸ کیلومتر مربع (۸۴۴٫۴۴ مایل مربع)


توکیو در شرق جزیره هونشوی ژاپن واقع شده‌است و یکی از استان‌های ۴۷ گانهٔ ژاپن به‌شمار می‌آید. توکیو در ابتدا یک دهکده ماهیگیری کوچک به نام ادو بود.

تاریخچه

این شهر از گذشته به شهر سامورایی‌ها معروف بوده و حتی در انیمیشن‌های مختلف نمودی از آن به نمایش گذاشته شده است. درباره توکیو پایتخت ژاپن باید بگوییم که این شهر در ابتدا به اندازه حال، بزرگ و باابهت نبود و به یک جزیره و دهکده کوچک محدود می‌شد که مردم آن به شدت کم بوده و به شغل ماهیگیری مشغول بودند.

در قرن ۱۲ میلادی درست زمانی که ادوباکوفو حاکم ژاپن بود توکیوی کنونی یعنی دهکده‌ی ادو را مرکز سیاسی خود نامید و از آن تاریخ، این شهر به عنوان مرکز و پایتخت ژاپن محسوب شد. در توکیو قلعه معروفی وجود دارد به نام قلعه ادو که توسط شخصی سامورایی بنا شده و هنوز نیز در این شهر است.

شهر توکیو در سال ۱۸۶۷ میلادی پس از کشمکش‌های بسیار به عنوان پایتخت اصلی و رسمی کشور ژاپن به ثبت رسید.

اماکن دیدنی

معبد میجی

معبد میجی، زیارتگاهی متعلق به دین شینتو در منطقه شیبویا توکیو است؛ معبدی که به امپراتور میجی و همسرش، امپراتور شوکن تعلق دارد. ساخت این معبد در سال ۱۹۱۵ میلادی آغاز شد و در سال ۱۹۲۶ به اتمام رسید. بنای اصلی معبد میجی در طول جنگ جهانی دوم آسیب‌های فراوانی دید؛ اما در سال ۱۹۸۵ بازسازی شد و در حال حاضر یکی از مهم‌ترین اماکن مذهبی توکیو به شمار می‌رود. محوطه داخلی معبد (به انگلیسی: Naien)، موزه حاوی گنجینه‌های سلطنتی و محوطه بیرونی (به انگلیسی: Gaien) از مهم‌ترین بخش‌های معبد میجی هستند. در محوطه بیرونی معبد می‌توانید به تماشای گالری عکس یادبود میجی و همچنین مجموعه‌ای بی‌نظیر از نقاشی‌های دیواری مربوط به زندگی امپراتور و ملکه بنشینید و از گشت‌وگذار در باغ با امکاناتی چون یک چایخانه، باغ زنبق و درخت‌کاری‌های زیبا لذت ببرید.

معبد میجی در احاطه جنگلی همیشه سبز به وسعت ۱۷۵ هکتار قرار دارد؛ جنگلی که بیش از ۱۲۰ هزار درخت از ۳۶۵ گونه مختلف درختان ژاپنی را در خود جای داده و در آن حتی درخت آرزو نیز به چشم می‌خورد. سالانه چندین جشنواره در معبد برگزار می‌شود که در میان آن‌ها می‌توان به فستیوال حکاکی روی یخ، شودوتن (نمایش آثار برندگان مسابقات خوشنویسی)، بونسای، عروسک‌های یادگاری، گل داوودی، کوکب و نمایشگاه‌هایی در موزه گنج اشاره کرد.

باغ ملی شینجوکو گیوئن

باغ ملی شینجوکو گیوئن در منطقه شینجوکو توکیو (یکی از قدیمی‌ترین مناطق شهر) قرار دارد؛ پارکی با ۵۸٫۳ هکتار وسعت که دارای ۱۵۰۰ درخت با ۶۵ نوع مختلف ساکورا (شکوفه گیلاس) است و یکی از پارک‌های مشهور توکیو برای شرکت در جشن شکوفه‌های گیلاس (فصل بهار) به شمار می‌رود. از دیگر گونه‌های مشهور این باغ می‌توان سروهای هیمالیا، سرو و درختان لاله را نام برد. بازدید از باغ ملی شینجوکو گیوئن در فصل پاییز نیز به‌شدت توصیه می‌شود؛ زمانی که برگ‌ها تغییر رنگ می‌دهند و و باغ به رنگ زرشکی و طلایی درمی‌آید.

باغ شینجوکو گیوئن در گذشته محل سکونت خانواده نایتو در دوره ادو (قرن ۱۷ تا ۱۹ میلادی) بود. این باغ در سال ۱۹۴۹ میلادی به باغ ملی تبدیل شد و در حال حاضر با امکاناتی چون گلخانه، حوض‌های زیبا و آلاچیق‌های متعدد به‌عنوان یکی از زیباترین باغ‌های ژاپن شناخته می‌شود. در طراحی باغ ملی شینجوکو گیوئن، می‌توان تلفیقی از باغ‌های فرانسوی، انگلیسی و سنتی ژاپنی را دید.