درخواست اصلاح

لندرور: تفاوت میان نسخه‌ها

از دانشنامه ویکیدا
(صفحه‌ای تازه حاوی «'''لندرور''' (به انگلیسی: <bdi>Land Rover</bdi>) شرکت خودروسازی کشور بریتانیا است، که به جهت ساخت خودروهای چهارچرخ محرک، شهرت دارد. شرکت لندرور هم‌اکنون زیرمجموعه‌ای از گروه جگوار لندرور به‌شمار می‌آید و از سال ۲۰۰۸ متعلق به کمپانی هندی تاتا موتورز می...» ایجاد کرد)
 
بدون خلاصۀ ویرایش
 
(۳ نسخهٔ میانی ویرایش شده توسط ۲ کاربر نشان داده نشد)
خط ۱: خط ۱:
'''لندرور''' (به انگلیسی: <bdi>Land Rover</bdi>) شرکت خودروسازی کشور بریتانیا است، که به جهت ساخت خودروهای چهارچرخ محرک، شهرت دارد.
'''لندرور''' (به [[انگلیسی]]: <bdi>Land Rover</bdi>) [[شرکت]] [[خودروسازی]] [[کشور]] [[بریتانیا]] است، که به جهت [[ساخت]] [[خودرو]]<nowiki/>های چهارچرخ محرک، شهرت دارد.


شرکت لندرور هم‌اکنون زیرمجموعه‌ای از گروه جگوار لندرور به‌شمار می‌آید و از سال ۲۰۰۸ متعلق به کمپانی هندی تاتا موتورز می‌باشد، که خود شرکت تابعهای از گروه تاتا محسوب می‌شود.
شرکت لندرور هم‌اکنون زیرمجموعه‌ای از گروه [[جگوار لندرور]] به‌شمار می‌آید و از سال ۲۰۰۸ متعلق به کمپانی [[هند|هندی]] [[تاتا موتورز]] می‌باشد، که خود شرکت تابعهای از [[گروه تاتا]] محسوب می‌شود.
[[پرونده:نشان لندرور.jpg|جایگزین=نشان لندرور|بندانگشتی|نشان لندرور{{شرکت|نام رسمی شرکت=لندرور|تاریخ تاسیس=۱۹۴۸|بنیانگذاران=موریس فردیناند ویلکس|دفتر مرکزی=کاونتری، بریتانیا|وبسایت=www.landrover.com|حوزه فعالیت=خودروسازی|محصولات=خودرو}}]]
[[پرونده:نشان لندرور.jpg|جایگزین=نشان لندرور|بندانگشتی|نشان لندرور{{شرکت|نام رسمی شرکت=لندرور|تاریخ تاسیس=۱۹۴۸|بنیانگذاران=موریس فردیناند ویلکس|دفتر مرکزی=کاونتری، بریتانیا|وبسایت=www.landrover.com|حوزه فعالیت=خودروسازی|محصولات=خودرو}}]]در سال 1948 [[رئیس هیئت مدیره]] ان زمان شرکت [[روور]] تصمیم به تولید خودرو‌های چهاچرخ محرک میکند و شرکت لندرور را تاسیس میکند.
ریشه‌های تأسیس این شرکت به سال ۱۹۴۸ بازمی‌گردد، که موریس فردیناند ویلکس؛ رئیس هیئت مدیره وقت گروه روور با هدف تولید خودروهای چهارچرخ محرک، اقدام به طراحی و راه‌اندازی خط تولید لندرور نمود.


شرکت روور در آن زمان خود زیرمجموعه‌ای از کمپانی لیلاند موتورز به‌شمار می‌آمد، تا اینکه در سال ۱۹۶۷ بریتیش لیلاند شرکت روور را تصاحب نمود. در ۱۹۹۴ در پی خریداری روور توسط ب ام و، برند لندرور نیز به این شرکت آلمانی واگذار گردید.
ان زمان شرکت روور زیرمجموعه‌ی شرکت [[لیلاند موتورز]] بود تا زمانی که در سال 1967 [[بریتیش لیلاند]] کمپانی روور را خرید و در سال 1994 به دنبال خریداری روور توسط شرکت [[بی‌ام‌و]] برند لندرور نیز به این شرکت داده شد.


در سال 2000 برای اولین بار مدیر شرکت بی‌ام‌و تصمیم گرفت که برند لندرور را از روور جدا کند و در اخر همین سال شرکت لندرور به طور مستقل به شرکت [[فورد]] فروخته شد.


در سال ۲۰۰۰ برای نخستین بار، مدیریت کمپانی ب‌ام‌و اقدام به جداسازی برند لندرور، از شرکت روور نمود. در اواخر سال ۲۰۰۰ لندرور به‌عنوان یک برند و شرکت مستقل، به کمپانی فورد فروخته شد.
در سال 2008 شرکت‌هایی چون [[ماهیندرا]]، [[تاتا موتورز]]، [[مدیریت سرمایه سربروس]]، [[تی‌پی‌جی کپیتال]] و شرکت مدیریت [[آپولو]]، خریدار بدند لندرور بودند و در اخر فورد تصمیم گرفت دو شرکت زیرمجموعه خود را که شامل [[جگوار]] و لندرور میشد را به تاتاموتورز بفروشد.


 
تاتا موتورز در تاریخ ماه ژوئن 2008 تصمیم گرفت که لندرور و [[رنجرور]] و جگوار کارز را با هم ادغام کند سر انجام با این ادغام شرکت [[جگوار لندرور]] تشکیل شد و شرکت لندرور تا تاریخ ماه مارس ۲۰۱۲ به عنوان زیرمجموعه این شرکت ۲۵۱٫۶۳۲ دستگاه [[خودرو]] تولید کرد. لندرور تاکنون مدل‌های زیادی را عرضه کرده و هم‌اکنون ۳ مدل از این شرکت با نام های [[لندروور دیسکاوری]]، [[لندرور دیفندر]] و [[لندروور فری‌لندر]]، در خط تولید کارخانه‌های لندرور قرار دارند.
در ۲۰۰۸ در حالی که شرکت‌هایی چون ماهیندرا، تاتا موتورز، مدیریت سرمایه سربروس، تی‌پی‌جی کپیتال و شرکت مدیریت آپولو، خواهان خریداری لندرور بودند، سرانجام شرکت فورد، دو شرکت زیرمجموعه خود، یعنی جگوار کارز و لندرور را به‌طور همزمان، به تاتا موتورز واگذار کرد.
 
 
در ماه ژوئن ۲۰۰۸ در پی ادغام جگوار کارز، لندرور و رنجرور، گروه جگوار لندرور، تحت مدیریت تاتا موتورز تشکیل شد. شرکت لندرور تا ماه مارس ۲۰۱۲ به‌عنوان زیرمجموعه‌ای از جگوار لندرور، شمار ۲۵۱٫۶۳۲ دستگاه خودرو تولید نمود.
 
 
لندرور تاکنون مدل‌های زیادی را عرضه کرده و هم‌اکنون ۳ مدل از این شرکت بنام‌های لندروور دیسکاوری، لندرور دیفندر و لندروور فری‌لندر، در خط تولید کارخانه‌های لندرور قرار دارند.


== تاریخچه ==
== تاریخچه ==
طراحی نخستین خودروی لندرور به سال ۱۹۴۷ بازمی‌گردد، که موریس فردیناند ویلکس؛ رئیس هیئت مدیره وقت گروه روور و طراح ارشد خودروهای شرکت روور، در زمان تعطیلات تابستان، در مزرعه شخصی‌اش در نیوبارو، ولز، با استفاده از شاسی و اکسل خودروی ویلیس ام‌بی، که متعلق به شرکت آمریکایی جیپ بود، شروع به ساخت نخستین مدل از خودروهای لندرور نمود. این مدل، بعدها لندرور سری ۱ نام گرفت.
با پایان [[جنگ جهانی دوم]] شرکت لندرور متولد شد همچنین شرکت روور نیز در حال تجدید ساختار بود و نیازمند سیاست جدیدی را برای تولیدات خود بود.
 
 
تولد برند لندرور، به‌عنوان یک شرکت و نشان تجاری مستقل، به زمانی بازمی‌گردد، که جنگ جهانی دوم، با تمام تلفات و ویرانی‌هایش، بتازگی پایان گرفته بود و کارخانهٔ شرکت روور در سالی هیل، انگلستان نیز، مانند بسیاری از کارخانه‌های خودروسازی و صنعتی دیگر، در حال تجدید ساختار بود و می‌بایست سیاست جدیدی را برای تولیدات خود اعمال می‌کرد.
 
 
این کارخانه در زمان جنگ، به تولید اتومبیل با برند موریس مشغول بود و در کنار آن نیز، برخی از لوازم و ماشین‌آلات مورد نیاز شرایط جنگ را، تولید می‌نمود. با پایان گرفتن جنگ، مدیریت کارخانه تصمیم به تولید وسیلهٔ نقلیه‌ای گرفت، که بتوان با صادر کردن آن، قسمتی از نیاز وارداتی خود، نظیر مواد اولیه را، تأمین کند و همچنین خودرو تولید شده برای فعالیت‌های عمرانی پس از جنگ نیز، مفید واقع گردد.
 
 
در سال ۱۹۴۷ موریس ویلکس، طرح تولید انبوه یک اتومبیل چندمنظوره دو دیفرانسیل، که توان جایگزین شدن اتومبیل‌های دو دیفرانسیل آمریکایی و بریتانیایی، نظیر جیپ، فورد و ویلیز را که در آن زمان اولین و تنها خودروهای دو دیفرانسیل بودند، را با مدیران وقت گروه روور مطرح نمود.
 
 
بعد از گذشت پنج ماه، اولین نمونهٔ این تولید جدید، که لندرور نام داشت، آماده شد. زمان در تولید این خودرو بسیار حائز اهمیت بود، زیرا می‌بایست برای بقای کارخانه، هر چه زودتر به بازار جهانی راه پیدا می‌کرد و سرانجام در ۳۰ آوریل ۱۹۴۸ برای اولین بار در نمایشگاه جهانی خودرو در آمستردام، از نخستین مدل لندرور، رونمایی شد.
 
 
این خودرو به زودی نظرها را متوجه خود نمود، زیرا دارای ویژگی‌های خاصی بود، خودرویی چندمنظوره که جزئیات زیادی در طراحی آن رعایت شده بود. جنس بدنه آن از آلومینیوم بود و این مسئله باعث جلوگیری از زنگ‌زدگی و پوسیدگی در اثر رطوبت می‌شد، دارای موتوری چهار سیلندر بود، که توسط گیربکسی چهار سرعته، نیرو را به چهار چرخ منتقل می‌کرد و در کنار آن، از گیربکس کمک نیز سود می‌جست، بنابراین دارای چهار دنده سبک و چهار دنده سنگین بود.
 
 
فیلتر هوای روغنی که برای آن در نظر گرفته شده بود، از ورود کوچک‌ترین ذرات غبار، به درون موتور جلوگیری می‌کرد و به‌کار رفتن سیستم آب تحت فشار درون سیستم خنک‌کننده موتور، پدیده‌ای نو در آن زمان به حساب می‌آمد.


در زمان جنگ این شرکت لوازم و ماشین الات را با نام موریس تولید میکرد و با پایان جنگ مدیریت کارخانه تصمیم به تولید [[وسیله نقلیه‌|وسیلهٔ نقلیه‌]]<nowiki/>ای گرفت، که بتوان با صادر کردن آن، قسمتی از نیاز وارداتی خود، نظیر مواد اولیه را، تأمین کند و همچنین خودرو تولید شده برای فعالیت‌های عمرانی پس از جنگ نیز، مفید واقع گردد.


سیستم ترمزدستی بر روی گاردان عمل می‌کرد، بنابراین در شیب‌های تند با اطمینان کامل اتومبیل را در سر جایش میخ‌کوب می‌کرد. از دیگر ویژگی‌های این خودرو تعبیه قسمتی مخصوص روی گیربکس بود، که توسط آن می‌شد، نیروی موتور را برای به‌کار اندازی دستگاه‌های مختلفی نظیر پمپ‌های آب، ژنراتورهای مختلف، وینچ گاردانی (مکانیکی) و بسیاری نیازهای دیگر استفاده نمود.
شرکت [[موریس ویلکس]] در سال 1947 تصمیم به ساخت یک خودرو دو [[دیفرانسیل]] کرد که جایگزینی برای دو دیفرانسیل های بازار مانند [[جیپ]]، فورد و [[ویلیز]] شود. این شرکت تصمیم گرفت که این طرح را در اختیار مدیر شرکت روور بگذارد و با کمک ان بتواند این خودرو را بسازد.


بعد از گذشت پنج ماه این طرح اماده شد. این شرکت میبایست برای بقا [[کارخانه]] خود هر چه سریع تر وارد [[بازار جهانی]] میشد. سرانجام در تاریخ ۳۰ آوریل ۱۹۴۸ برای اولین بار در [[نمایشگاه جهانی خودرو]] در [[آمستردام]]، از نخستین مدل لندرور، رونمایی شد.


تمام این پارامترها به اضافه دسترسی آسان به قسمت‌های مختلف خودرو جهت تعمیرات و نگهداری آسان آن، این خودرو را متمایز کرده بود و همین تمایز باعث شد تا ایده‌های مختلفی بر روی این خودرو شکل گیرد. از اتومبیل آتش‌نشانی تا وسیله‌ای برای سم‌پاشی زمین‌های کشاورزی و حتی تبدیل آن به یک نوع هاورکرفت یا لوکوموتیوی کوچک برای کارهای سبک بر روی ریل راه‌آهن. با توجه به این مطالب می‌توان دریافت که لندرور اتومبیلی بود که از ابتدا با هدف چندمنظوره بودن ساخته‌شده بود.
=== ویژگی‌های اولین خودرو لندرور ===
این خودرو توانست خیلی زود جلب نظر کند، زیرا ویژگی‌های خوبی نسبت به رقیب های خودش داشت، این خودرو خودرویی چندمنظوره بود که در طراحی ان به جزئیات نیز توجه کرده بودند. جنس بدنه این خودرو از [[آلومینیوم]] بود و این مسئله باعث جلوگیری از زنگ‌زدگی و پوسیدگی در اثر [[رطوبت]] می‌شد، این خودرو موتوری چهار سیلندر داشت که توسط [[گیربکس چهار سرعته]] نیرویی را به چهار چرخ منتقل می‌کرد. در کنار این یک [[گیریبکس]] کمکی نیز داشت. بنابراین دارای چهار دنده سبک و چهار دنده سنگین بود.


[[فیلتر هوای روغنی]] که این خودرو داشت از ورود کوچک ترین گرد و غبار نیز جلوگیری میکرد. سیستم آب تحت فشار درون [[سیستم خنک‌کننده موتور]]، پدیده‌ای نو در آن زمان به حساب می‌آمد. سیستم [[ترمزدستی]] بر روی گاردان عمل می‌کرد، به همین خاطر در شیب‌های تند با اطمینان کامل اتومبیل را در سر جایش میخ‌کوب می‌کرد. از دیگر ویژگی‌های این خودرو تعبیه قسمتی مخصوص روی گیربکس بود، که توسط آن می‌شد: نیروی موتور را برای به‌کار اندازی دستگاه‌های مختلفی نظیر [[پمپ آب|پمپ‌های آب]]، [[ژنراتور]]<nowiki/>های مختلف، وینچ گاردانی ([[مکانیکی]]) و بسیاری نیازهای دیگر استفاده نمود.


در زمانی که برادران ویلکس در کارخانهٔ خود سرگرم توسعه و ایجاد تغییرات جدید بر روی این خودرو بودند، افراد ماجراجوی بسیاری با استفاده از این خودرو به مناطق ناشناخته سفر می‌کردند. لازم است ذکر شود که در بسیاری از مناطق دورافتاده، اولین خودرویی که مردم با آن آشنا شدند، لندرور بود.
تمام این پارامترها به اضافه دسترسی آسان به قسمت‌های مختلف خودرو جهت تعمیرات و نگهداری آسان آن، این خودرو را متمایز کرده بود و همین تمایز باعث شد تا ایده‌های مختلفی بر روی این خودرو شکل گیرد. از اتومبیل [[آتش‌نشانی]] تا وسیله‌ای برای [[سم‌پاشی]] زمین‌های کشاورزی و حتی تبدیل آن به یک نوع هاورکرفت یا [[لوکوموتیو]]<nowiki/>ی کوچک برای کارهای سبک بر روی [[ریل راه‌آهن]]. با توجه به این مطالب می‌توان دریافت که لندرور اتومبیلی بود که از ابتدا با هدف چندمنظوره بودن ساخته‌شده بود. در زمانی که برادران ویلکس در کارخانهٔ خود مشغول توسعه و ایجاد تغییرات جدید بر روی این خودرو بودند، افراد ماجراجوی بسیاری با استفاده از این خودرو به [[مناطق ناشناخته]] [[سفر]] می‌کردند. لازم به ذکر است که در بسیاری از مناطق دورافتاده، اولین خودرویی که مردم با آن آشنا شدند، لندرور بود.


== اولین خودرو شرکت لندرور ==
طراحی نخستین خودروی لندرور به سال ۱۹۴۷ بازمی‌گردد، که [[موریس فردیناند ویلکس]]؛ رئیس هیئت مدیره وقت گروه روور و طراح ارشد خودروهای شرکت روور، در زمان [[تعطیلات تابستان]]، در [[مزرعه]] شخصی‌اش در [[نیوبارو]]، [[ولز]]، با استفاده از شاسی و اکسل خودروی [[ویلیس ام‌بی]]، که متعلق به شرکت آمریکایی جیپ بود، شروع به ساخت نخستین مدل از خودروهای لندرور نمود. این مدل، بعدها [[لندرور سری ۱]] نام گرفت.
[[رده:شرکت‌های خودروسازی]]
[[رده:شرکت‌های خودروسازی]]
[[رده:شرکت‌های خودروسازی بریتانیایی]]
[[رده:شرکت‌های خودروسازی بریتانیایی]]
[[رده:شرکت‌های خودروسازی اروپایی]]
[[رده:شرکت‌های خودروسازی اروپایی]]

نسخهٔ کنونی تا ‏۲۹ اکتبر ۲۰۲۳، ساعت ۰۶:۲۴

لندرور (به انگلیسی: Land Rover) شرکت خودروسازی کشور بریتانیا است، که به جهت ساخت خودروهای چهارچرخ محرک، شهرت دارد.

شرکت لندرور هم‌اکنون زیرمجموعه‌ای از گروه جگوار لندرور به‌شمار می‌آید و از سال ۲۰۰۸ متعلق به کمپانی هندی تاتا موتورز می‌باشد، که خود شرکت تابعهای از گروه تاتا محسوب می‌شود.

نشان لندرور
نشان لندرور
اطلاعات
نام رسمی شرکت: لندرور
تاریخ تاسیس: ۱۹۴۸
بنیانگذاران: موریس فردیناند ویلکس
دفتر مرکزی: کاونتری، بریتانیا
وبسایت: www.landrover.com
حوزه فعالیت: خودروسازی
محصولات: خودرو

در سال 1948 رئیس هیئت مدیره ان زمان شرکت روور تصمیم به تولید خودرو‌های چهاچرخ محرک میکند و شرکت لندرور را تاسیس میکند.

ان زمان شرکت روور زیرمجموعه‌ی شرکت لیلاند موتورز بود تا زمانی که در سال 1967 بریتیش لیلاند کمپانی روور را خرید و در سال 1994 به دنبال خریداری روور توسط شرکت بی‌ام‌و برند لندرور نیز به این شرکت داده شد.

در سال 2000 برای اولین بار مدیر شرکت بی‌ام‌و تصمیم گرفت که برند لندرور را از روور جدا کند و در اخر همین سال شرکت لندرور به طور مستقل به شرکت فورد فروخته شد.

در سال 2008 شرکت‌هایی چون ماهیندرا، تاتا موتورز، مدیریت سرمایه سربروس، تی‌پی‌جی کپیتال و شرکت مدیریت آپولو، خریدار بدند لندرور بودند و در اخر فورد تصمیم گرفت دو شرکت زیرمجموعه خود را که شامل جگوار و لندرور میشد را به تاتاموتورز بفروشد.

تاتا موتورز در تاریخ ماه ژوئن 2008 تصمیم گرفت که لندرور و رنجرور و جگوار کارز را با هم ادغام کند سر انجام با این ادغام شرکت جگوار لندرور تشکیل شد و شرکت لندرور تا تاریخ ماه مارس ۲۰۱۲ به عنوان زیرمجموعه این شرکت ۲۵۱٫۶۳۲ دستگاه خودرو تولید کرد. لندرور تاکنون مدل‌های زیادی را عرضه کرده و هم‌اکنون ۳ مدل از این شرکت با نام های لندروور دیسکاوری، لندرور دیفندر و لندروور فری‌لندر، در خط تولید کارخانه‌های لندرور قرار دارند.

تاریخچه

با پایان جنگ جهانی دوم شرکت لندرور متولد شد همچنین شرکت روور نیز در حال تجدید ساختار بود و نیازمند سیاست جدیدی را برای تولیدات خود بود.

در زمان جنگ این شرکت لوازم و ماشین الات را با نام موریس تولید میکرد و با پایان جنگ مدیریت کارخانه تصمیم به تولید وسیلهٔ نقلیه‌ای گرفت، که بتوان با صادر کردن آن، قسمتی از نیاز وارداتی خود، نظیر مواد اولیه را، تأمین کند و همچنین خودرو تولید شده برای فعالیت‌های عمرانی پس از جنگ نیز، مفید واقع گردد.

شرکت موریس ویلکس در سال 1947 تصمیم به ساخت یک خودرو دو دیفرانسیل کرد که جایگزینی برای دو دیفرانسیل های بازار مانند جیپ، فورد و ویلیز شود. این شرکت تصمیم گرفت که این طرح را در اختیار مدیر شرکت روور بگذارد و با کمک ان بتواند این خودرو را بسازد.

بعد از گذشت پنج ماه این طرح اماده شد. این شرکت میبایست برای بقا کارخانه خود هر چه سریع تر وارد بازار جهانی میشد. سرانجام در تاریخ ۳۰ آوریل ۱۹۴۸ برای اولین بار در نمایشگاه جهانی خودرو در آمستردام، از نخستین مدل لندرور، رونمایی شد.

ویژگی‌های اولین خودرو لندرور

این خودرو توانست خیلی زود جلب نظر کند، زیرا ویژگی‌های خوبی نسبت به رقیب های خودش داشت، این خودرو خودرویی چندمنظوره بود که در طراحی ان به جزئیات نیز توجه کرده بودند. جنس بدنه این خودرو از آلومینیوم بود و این مسئله باعث جلوگیری از زنگ‌زدگی و پوسیدگی در اثر رطوبت می‌شد، این خودرو موتوری چهار سیلندر داشت که توسط گیربکس چهار سرعته نیرویی را به چهار چرخ منتقل می‌کرد. در کنار این یک گیریبکس کمکی نیز داشت. بنابراین دارای چهار دنده سبک و چهار دنده سنگین بود.

فیلتر هوای روغنی که این خودرو داشت از ورود کوچک ترین گرد و غبار نیز جلوگیری میکرد. سیستم آب تحت فشار درون سیستم خنک‌کننده موتور، پدیده‌ای نو در آن زمان به حساب می‌آمد. سیستم ترمزدستی بر روی گاردان عمل می‌کرد، به همین خاطر در شیب‌های تند با اطمینان کامل اتومبیل را در سر جایش میخ‌کوب می‌کرد. از دیگر ویژگی‌های این خودرو تعبیه قسمتی مخصوص روی گیربکس بود، که توسط آن می‌شد: نیروی موتور را برای به‌کار اندازی دستگاه‌های مختلفی نظیر پمپ‌های آب، ژنراتورهای مختلف، وینچ گاردانی (مکانیکی) و بسیاری نیازهای دیگر استفاده نمود.

تمام این پارامترها به اضافه دسترسی آسان به قسمت‌های مختلف خودرو جهت تعمیرات و نگهداری آسان آن، این خودرو را متمایز کرده بود و همین تمایز باعث شد تا ایده‌های مختلفی بر روی این خودرو شکل گیرد. از اتومبیل آتش‌نشانی تا وسیله‌ای برای سم‌پاشی زمین‌های کشاورزی و حتی تبدیل آن به یک نوع هاورکرفت یا لوکوموتیوی کوچک برای کارهای سبک بر روی ریل راه‌آهن. با توجه به این مطالب می‌توان دریافت که لندرور اتومبیلی بود که از ابتدا با هدف چندمنظوره بودن ساخته‌شده بود. در زمانی که برادران ویلکس در کارخانهٔ خود مشغول توسعه و ایجاد تغییرات جدید بر روی این خودرو بودند، افراد ماجراجوی بسیاری با استفاده از این خودرو به مناطق ناشناخته سفر می‌کردند. لازم به ذکر است که در بسیاری از مناطق دورافتاده، اولین خودرویی که مردم با آن آشنا شدند، لندرور بود.

اولین خودرو شرکت لندرور

طراحی نخستین خودروی لندرور به سال ۱۹۴۷ بازمی‌گردد، که موریس فردیناند ویلکس؛ رئیس هیئت مدیره وقت گروه روور و طراح ارشد خودروهای شرکت روور، در زمان تعطیلات تابستان، در مزرعه شخصی‌اش در نیوبارو، ولز، با استفاده از شاسی و اکسل خودروی ویلیس ام‌بی، که متعلق به شرکت آمریکایی جیپ بود، شروع به ساخت نخستین مدل از خودروهای لندرور نمود. این مدل، بعدها لندرور سری ۱ نام گرفت.