درخواست اصلاح

لیفان

از دانشنامه ویکیدا
نسخهٔ تاریخ ‏۲۱ ژوئیهٔ ۲۰۲۴، ساعت ۰۸:۵۸ توسط AMIR (بحث | مشارکت‌ها) (جایگزینی متن - '،م' به '، م')
(تفاوت) → نسخهٔ قدیمی‌تر | نمایش نسخهٔ فعلی (تفاوت) | نسخهٔ جدیدتر ← (تفاوت)

لیفان در سال های اخیر توانسته جایگاهی بین مشتریان ایرانی پیدا کند. در سال های اخیر با تشدید شدن تحریم ها علیه ایران، واردات خودرو های شرکت های بزرگی مثل کیا، هیوندای، پژو، رنو و … به کشور، بیش از پیش سخت و عملا غیر ممکن شد؛ این اتفاق باعث شد تا شرکت های کوچک تر بخصوص خودروساز های چینی که چند صباحی است کار خود را آغاز کرده اند فرصتی برای عرض اندام در بازار ایران پیدا کنند.

نشان لیفان
نشان لیفان
اطلاعات
نام رسمی شرکت: لیفان
تاریخ تاسیس: ۱۹۹۲ میلادی
بنیانگذاران: یین مینگ‌شان
دفتر مرکزی: Chongqing، چین
حوزه فعالیت: خودروسازی
محصولات: خودرو، موتور سیکلت، موتور برق
تعداد کارکنان: ۱۳۶۵۳ نفر

گروه لیفان کار خود را از سال ۱۹۹۲ با تولید دوچرخه و موتور سیکلت آغاز کرد؛ و از سال ۲۰۰۵ اولین خودرو های خود را روانه ی بازار کرد. فعالیت های این شرکت مستقر در چونگ کینگ چین گستره ی نسبتا متنوعی را در بر میگیرد؛ از دوچرخه و موتور سیکلت گرفته تا خودرو های سواری و میکرو ون و کامیون‌های تجاری. این شرکت حتی در صنایعی غیر مرتبط با خودرو مانند تولید کفش های ورزشی و مشروبات الکلی نیز ورود کرده است.

تاریخچه

لیفان از دسته برندهای معروف چینی است که در سال 1992 تاسیس شده است. این کمپانی که در حال حاضر جزء بنام‌ ترین کمپانی‌ها در صنعت خودروسازی و قطعات یدکی می‌باشد با 20 هزار یوان به عنوان یک تعمیرگاه موتورسیکلت تنها با 9 نفر کارمند شروع به کار کرد. بعد از گذشت 30 سال با وجود سختی‌ها و ضعف‌ها در حال حاضر به یک شرکت خصوصی بزرگ با بیش از 13200 کارمند تبدیل شده است که در زمینه‌های مختلفی چون تحقیق و توسعه علمی، موتورسیکلت، خودرو، بازاریابی و … فعالیت دارد.

معروفیت این برند چینی به سال 2004 بر می‌گردد که به عنوان بزرگ‌ترین تولید کننده موتورسیکلت در چین شناخته شد. جالب است بدانید موتور سیکلت‌هایی که در ابتدا توسط این کمپانی به فروش می‌رسیدند با نام اختصاری هونگدا (Hongda) نامیده می‌شدند؛ امّا اختلاف علامت تجاری آن با هوندا موتور باعث دعوای آن بر علیه لیفان موتور و استفاده از لوگوی مشابه در محصولات موتور سیکلت شد. در نهایت در سال 2004 دستور متوقف کردن موتورسیکلت‌هایی که با نام برند هونگدا به فروش رسیده بودند صادر شد.

بعد از اینکه لیفان توانست در کلاس‌های مختلف تولیدات خودرویی انجام دهد؛ جایگاه مناسبی را در بازار جهانی برای خود پیدا کرد و این موضوع با بهبود شرایط کاری، بهبود کیفیت محصولات و انواع لوازم یدکی منجر به پیشرفت بزرگ این شرکت شد.

اولین خودرو لیفان

اولین خودرو این شرکت لیفان 520 بود. این مدل با چهره نه چندان جذاب و امکانات رفاهی معمولی هرگز نتوانست کرمان موتور را به روزهای اوجش باز گرداند.

در سال ۲۰۰۷ میلادی صادرات شرکت لیفان به 5000 دستگاه رسید. البته آنها به این تعداد هم راضی نشدند و تعداد صادرات خود را به بیش از 65000 دستگاه در سال ۲۰۱۳ میلادی افزایش دادند.

حضور شرکت لیفان در ایران

شرکت چینی نام برده شده در ایران هم به واسطه نمایندگی کرمان موتور محصولات خود را ارائه کرد. به واسطه کرمان موتور تولیدات این شرکت در بازار ایران به فروش بالایی دست پیدا کرد. البته خودروهای مذکور در سایر کشورها نظیر اتیوپی، آذربایجان، مصر، روسیه و اروگوئه هم بازار خوبی دارد. در حال حاضر این کشور در 51 کشور جهان فعالیت داشته و خودروهای خود را عرضه میکند. از جمله در ایتالیا که با برند مارتین موتورز این خودروها عرضه می شود.