درخواست اصلاح

محمدعلی محسنی بندپی

از دانشنامه ویکیدا

محمدعلی محسنی بندپی (زاده نوشهر)، سیاست‌مدار، دارای مدرک دکترای تخصصی فیزیوتراپی و اهل ایران است.

محمدعلی محسنی بندپی
محمدعلی محسنی بندپی
اطلاعات شخصی
محل تولد: نوشهر، ایران
ملیت: ایرانی
تحصیلات: دکتری تخصصی فیزیوتراپی از انگلستان پیشه
پیشه: نمایندهٔ دورهٔ یازدهم مجلس شورای اسلامی

وی در انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه نوشهر، چالوس و کلاردشت با اخذ و کسب ۲۴ هزار و ۹۲ رای توانست به مجلس راه یابد.

سمت‌ها

  • معاون امور بین‌الملل دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی
  • مشاور عالی ریاست سازمان بهزیستی در امور توانبخشی و روابط بین‌الملل
  • عضو شورای عالی راهبردی سازمان بهزیستی ایران
  • مدیر کل آموزش و قائم مقام معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مازندران
  • عضو کمیته ملی مدیریت دگرگونی‌های اجتماعی وابسته به کمیسیون ملی یونسکو
  • عضو شورای پژوهشی راهبردی سازمان بهزیستی ایران
  • عضو کمیته کشوری طرح تکریم ارباب رجوع وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)

مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) دکتر محمدعلی محسنی بندپی و دکتر محسن فتحی دو عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی پنجشنبه 27 آبان 1400 با حضور در مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) در جلسه هم‌اندیشی با دکتر سید علی دهقان منشادی رئیس مجتمع و جمعی از اعضای تیم رهبری و مدیریت این مرکز در خصوص کمک به رفع مهم‌ترین چالش‌های مجتمع گفت‌وگو و در ادامه از بخش‌های مختلف بازدید کردند.

دکتر محسنی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) را ملجأ و پناهگاهی برای همه بیماران کشور خواند و افزود: من نه به عنوان فقط نماینده مردم، بلکه به‌عنوان یک ایرانی بر خود می‌دانم از زحمات همه شما قدردانی کنم. این بیمارستان با وجود جمعیت زیادی که هرروز در آن رفت‌وآمد می‌کنند، خود بسان شهری است و با توجه به جایگاه ملی آن در خدمت‌رسانی به کم‌درآمدترین قشر جامعه، راه برون‌رفتش از چالش‌های اقتصادی این است که در ردیف اعتباری کشور به‌طور مستقل دیده شود. احیای تأسیسات قدیمی بیمارستان در کاهش هزینه‌ها بسیار اثرگذار است.

وی با اشاره به تحول چشم‌گیر درمان بیماری‌ها، طی 40 سال اخیر و عدم نیاز اعزام بیماران به خارج از کشور را نشانه اقتدار حوزه درمان خواند و تصریح کرد: نظام سلامت کشور در بحران کووید 19 هم روسفید بود. این‌که یک پرستار باردار در بخش کرونا خدمت می‌دهد، این‌که کادر درمان در این بحران ساعت‌ها از دیدن فرزندانشان محروم بودند و ... همه و همه بیانگر تعهدی است که نسبت به کارشان داشتند. ما از زحمات خاضعانه و خالصانه همه شما سپاسگزاریم و تمام تلاش خود را در رفع دغدغه‌های موجود که از نظر روحی و جسمی شما در خدمت به مردم تحت‌فشار می‌گذارد به کار می‌بندیم.

پیک ششم کرونا و سخنان محمدعلی محسنی بندپی

این نماینده مجلس در ادامه سخنانش به‌احتمال وقوع پیک ششم و جهش‌های ویروس کرونا اشاره کرد و گفت: همچنان باید آمادگی خود را حفظ کنیم و تصور نکنیم بحران تمام‌شده است. مسئولان مربوطه نیز لازم است با توجه به شرایط دوگانه اقتصاد و سلامت نسبت به بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها شتاب‌زده عمل نکنند.

دکتر محسنی همچنین بحث کارانه و انگیزه پزشکان را یک معضل جدی خواند و تأکید کرد: تربیت و نگهداشت نیروی انسانی از دغدغه‌های مهم امروز است که باید به آن توجه شود.

دکتر فتحی نیز از برنامه‌های کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در حوزه اقتصاد درمان خبر داد و خواستار مشارکت مسئولان این مرکز در کمک به اصلاح نظام موجود اقتصاد سلامت شد و در ادامه افزود: اقتصاد فعلی نظام سلامت خوب و پویا نیست و نیاز به بازنگری و اصلاح دارد.

وی با قدردانی از کادر درمانی و پشتیبانی و قول مساعدت در رفع مشکلات موجود مجتمع گفت: من و همکارانم در کمیسیون بهداشت و درمان مجلس تمام سعی‌مان را می‌کنیم تا خدمات شایسته‌تری در حوزه سلامت به مردم ارائه شود.

رئیس مجتمع در توضیح ساختار فعلی و پروژه‌های عمرانی این مرکز گفت: مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) در حال حاضر با هزار و صد و پنجاه تخت فعال، بیش از 64 بخش و 90 درمانگاه تخصصی و فوق تخصصی، 363 عضو هیئت‌علمی و با حدود چهار هزار نیروی انسانی شاغل که تقریباً یک‌سوم جمعیت کارکنان دانشگاه را در خود دارد، بزرگ‌ترین مرکز درمانی، آموزشی و پژوهشی دانشگاه و کشور است. با تلاش مسئولان وزارت بهداشت، دانشگاه و خیرین سلامت و پیگیری‌های مسئولان مجتمع برای اضافه شدن بیمارستان مهدی کلینیک به چرخه خدمت‌رسانی در ماه‌های آتی و همچنین پروژه 640 تخت خوابی انستیتو کانسر ظرفیت این مجتمع تا سه هزار تخت بستری افزایش خواهد یافت.

وی در ادامه با اشاره به موقعیت جغرافیایی مجتمع در تهران افزود: با توجه به قدمت زیرساخت‌ها و مرکزیت جغرافیایی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) در شهر تهران، به پشتیبانی خوب از نظر انرژی (آب، برق و گاز) نیاز دارد.

دکتر دهقان حضور اساتید به نام و دانشجویان برجسته کشور در این مرکز و همچنین مرجعیت آن در پذیرش و درمان بیماران محروم سراسر کشور را از نقاط قوت و مایه افتخار مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) خواند و توضیح داد: حضور 11 درصد رتبه‌های برد کشوری و حدود 40 درصد رتبه‌های برد دانشگاه مسئولیت ما را نسبت به تأمین امکانات درخور این عزیزان را بیشتر می‌کند. درعین‌حال در بحث خدمت‌رسانی هم 60 تا 70 درصد بیماران ما ارجاعی از سایر مراکز درمانی تهران و شهرستان‌ها هستند. این‌که بگوییم این مرکز نه فقط بیمارستان تهران که بیمارستان ایران است و با ارزان‌ترین تعرفه بهترین خدمات را به محروم‌ترین مردم کشور ارائه می‌دهد، عین واقعیت است. این بیمارستان ملی است و در تمامی بحران‌ها رسالت خود را در کمک به مردم ایران به‌خوبی انجام داده و می‌دهد.

رئیس مجتمع با نگاهی گذرا بر تاریخچه حضور و مسئولیت‌هایش در این مرکز به عملکرد بیمارستان در مدیریت بحران کرونا پرداخت و گفت: از ابتدای پاندمی کووید 19 تاکنون بیش از 100 هزار مراجعه‌کننده و 18 هزار و 600 بستری کرونا داشتیم که 30 درصد کل این بستری‌ها مربوط به تابستان سال جاری بود. با توجه به آمار موجود می‌توان گفت پیک پنجم کرونا سهمگین‌ترین پیک از ابتدای بحران تاکنون بوده است و خوشبختانه با حمایت مسئولان مربوطه و تمهیداتی چون اجرای پروتکل درمان بستری موقت و به‌ویژه همکاری خوب همکاران مجتمع در تمامی رده‌های درمانی و پشتیبانی به‌خوبی مدیریت و کنترل شد. افتخار این را داریم که در طول این مدت هیچ بیماری نبود که به این مرکز بیاید و خدمت دریافت نکند. همین امر سبب شده تا نام و جایگاه این بیمارستان در حوزه سلامت کشور بیش‌ازپیش طنین‌انداز شود.

وی همچنین به نقش محوری مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) در مدیریت و مهار بیماری موکورمایکوزیس افزود: همان‌طور که در هندوستان هم مشاهده‌شده بود، پس از ورود کووید دلتا و گسترش آن در کشور ما با افزایش ابتلا به بیماری موکورمایکوزیس مواجه شدیم و بلافاصله به حوزه معاونت درمان وزارت بهداشت و سازمان غذا و داروی کشور منعکس کردیم. خوشبختانه در یک واکنش سریع و با همکاری تیمی گروه‌های تخصصی مربوطه توانستیم با راه‌اندازی یک درمانگاه متمرکز برای این بیماران و اطلاع‌رسانی وسیع در جامعه پزشکی کشور در خصوص علائم و اهمیت تشخیص فوری بیماری، جلوی پیشروی و گسترش بیماری را از همان ابتدا بگیریم. موضوع مهم این است که مدت اقامت این بیماران در مقایسه با بیماران کووید بیشتر است چون باید عفونت به‌طور کامل پاک شود.

دکتر دهقان همچنین موضوع ساماندهی همراه سراها در تأمین رفاه همراهان بیماران شهرستانی مراجعه‌کننده و افزایش ظرفیت پارکینگ مجتمع در تسهیل رفت‌وآمد کارکنان و مراجعان به این مرکز را بسیار ضروری خواند و خواستار تعامل و همراهی بیشتر مسئولان ذی‌ربط در این حوزه شد.

همچنین در این جلسه دکتر امیرحسین اورندی معاون درمان، دکتر محمدعلی سورکی معاون پشتیبانی، پرستو آریاملو مدیر پرستاری، مصطفی مرادی‌دلیر مدیر پشتیبانی، محمدحسین امراللهی مدیر منابع انسانی، دکتر علی گنجعلیخان حاکمی مدیر درمان و مسئول تجهیزات پزشکی، مهندس رضا قدیم‌خانی مسئول مدیریت دفتر فنی، امیر رجبی مسئول بهبود کیفیت و اعتباربخشی از اعضای تیم رهبری و مدیریت این مجتمع حضور داشتند.