درخواست اصلاح

بانک ایران زمین: تفاوت میان نسخه‌ها

از دانشنامه ویکیدا
(صفحه‌ای تازه حاوی «'''بانک ایران‌زمین'''، بانک ایرانی است، که در دوم اسفند 1389 از دارایی‌های مؤسسه مالی و اعتباری مولی‌الموحدین تأسیس شد. بخشی از سهام این بانک، در سال 1390 در بازار بورس اوراق بهادار تهران عرضه شد و هم‌اکنون اکثریت سهام آن، متعلق به مؤسسه خیریه مول...» ایجاد کرد)
 
بدون خلاصۀ ویرایش
خط ۱: خط ۱:
'''بانک ایران‌زمین'''، بانک ایرانی است، که در دوم اسفند 1389 از دارایی‌های مؤسسه مالی و اعتباری مولی‌الموحدین تأسیس شد. بخشی از سهام این بانک، در سال 1390 در بازار بورس اوراق بهادار تهران عرضه شد و هم‌اکنون اکثریت سهام آن، متعلق به مؤسسه خیریه مولی‌الموحدین، شرکت سرمایه‌گذاری صندوق بازنشستگی صنعت نفت و بنیاد شهید و امور ایثارگران است.
'''بانک ایران‌زمین'''، بانک ایرانی است، که در دوم [[اسفند]] 1389 از دارایی‌های [[مؤسسه مالی و اعتباری مولی‌الموحدین]] تأسیس شد. بخشی از [[سهام]] این بانک، در سال 1390 در بازار [[بورس اوراق بهادار]] [[تهران]] عرضه شد و هم‌اکنون اکثریت سهام آن، متعلق به مؤسسه خیریه مولی‌الموحدین، شرکت سرمایه‌گذاری [[صندوق بازنشستگی صنعت نفت]] و [[بنیاد شهید]] و [[امور ایثارگران]] است.
[[پرونده:نشان بانک ایران زمین.jpg|جایگزین=نشان بانک ایران زمین|بندانگشتی|نشان بانک ایران زمین{{شرکت|نام رسمی شرکت=بانک ایران زمین|تاریخ تاسیس=۱۳۸۹|بنیانگذاران=جمعی از فعالان اقتصادی|مدیر عامل=عبدالمجید پورسعید|دفتر مرکزی=تهران، ایران (262 شعبه در سراسر ایران)|وبسایت=www.Izbank.ir|محصولات=بانکداری خرد، بانکداری سرمایه‌گذاری، کارت اعتباری|تعداد کارکنان=۱٬۹۸۸ نفر (۱۳۹۱)}}]]
[[پرونده:نشان بانک ایران زمین.jpg|جایگزین=نشان بانک ایران زمین|بندانگشتی|نشان بانک ایران زمین{{شرکت|نام رسمی شرکت=بانک ایران زمین|تاریخ تاسیس=۱۳۸۹|بنیانگذاران=جمعی از فعالان اقتصادی|مدیر عامل=عبدالمجید پورسعید|دفتر مرکزی=تهران، ایران (262 شعبه در سراسر ایران)|وبسایت=www.Izbank.ir|محصولات=بانکداری خرد، بانکداری سرمایه‌گذاری، کارت اعتباری|تعداد کارکنان=۱٬۹۸۸ نفر (۱۳۹۱)}}]]
بنا بر اطلاعات وب‌سایت این بانک، مؤسسان بانک ایران‌زمین را گروهی از افراد متخصص و خوش‌نام از اقشار مختلف جامعه شامل فعالان بخش‌های مختلف اقتصادی اعم از تولیدی و خدماتی، متخصصان امور بانکی، جامعه پزشکی، جامعه مهندسی، دانشگاهیان، فرهنگیان و تعاون گران تشکیل می‌دهند.
بنا بر اطلاعات [[وب‌سایت]] این بانک، مؤسسان بانک ایران‌زمین را گروهی از افراد متخصص و خوش‌نام از اقشار مختلف [[جامعه]] شامل فعالان بخش‌های مختلف اقتصادی اعم از تولیدی و خدماتی، متخصصان [[امور بانکی]]، جامعه پزشکی، جامعه مهندسی، دانشگاهیان، [[فرهنگیان]] و [[تعاون گران]] تشکیل می‌دهند.


== تاریخچه ==
== تاریخچه ==
''مؤسسه مالی و اعتباری مولی الموحدین'' در سال ۱۳۷۷ توسط جمعی از سرمایه‌گذاران و تعاونگران ایرانی در استان خراسان تأسیس شد و با ۴۰۰ شعبه در کشور فعالیت می‌نمود.
مؤسسه مالی و اعتباری مولی الموحدین در سال ۱۳۷۷ توسط جمعی از سرمایه‌گذاران و تعاونگران [[ایرانی]] در [[استان]] [[خراسان]] تأسیس شد و با ۴۰۰ [[شعبه]] در [[کشور]] فعالیت می‌نمود.


در اسفند ماه ۱۳۸۹، مؤسسه مولی الموحدین به دستور بانک مرکزی مأمور ساماندهی تعاونی فاقد مجوز بهمن ایثار گردید و کفالت آن را عهده‌دار شد. تعاونی اعتبار بهمن ایثار به دلیل اختلاس برخی از مدیران، تخصص کم و عدم آشنایی مسؤلین تعاونی با بازار پول و سرمایه کشور باعث ایجاد مشکلات شده بود واین موضوع باعث ایجاد تجمعات غیرقانونی و اغتشاش در شهرهای مختلف کشور گردید. مؤسسه مالی واعتباری مولی الموحدین از محل منابع نقدی خود بدون حمایت ارگانهای دولتی نسبت به تأمین وجوه سپرده گذاران و برگشت سپرده‌های مردم از طریق ۱۶۰ شعبه که مبلغ چهار هزار و ۱۸۰ میلیارد ریال بود اقدام نمود.
در اسفند ماه ۱۳۸۹، مؤسسه مولی الموحدین به دستور [[بانک مرکزی]] مأمور ساماندهی تعاونی فاقد [[مجوز]] بهمن ایثار گردید و کفالت آن را عهده‌دار شد. [[تعاونی اعتبار بهمن ایثار]] به دلیل [[اختلاس]] برخی از مدیران، تخصص کم و عدم آشنایی مسؤلین تعاونی با بازار [[پول]] و [[سرمایه]] کشور باعث ایجاد مشکلات شده بود و این موضوع باعث ایجاد تجمعات غیرقانونی و [[اغتشاش]] در [[شهر]] های مختلف کشور گردید. مؤسسه مالی و اعتباری مولی الموحدین از محل منابع نقدی خود بدون حمایت [[ارگانهای دولتی]] نسبت به تأمین وجوه سپرده گذاران و برگشت سپرده‌های [[مردم]] از طریق ۱۶۰ شعبه که [[مبلغ]] چهار هزار و ۱۸۰ [[میلیارد]] [[ریال]] بود اقدام نمود.


در اسفند ۱۳۸۹ مؤسسه مالی و اعتباری مولی الموحدین با موافقت بانک مرکزی به بانک ارتقا پیدا کرد و به ''بانک ایران زمین'' تغییر نام داد.
در اسفند ۱۳۸۹ مؤسسه مالی و اعتباری مولی الموحدین با موافقت بانک مرکزی به بانک ارتقا پیدا کرد و به بانک ایران زمین تغییر نام داد.


== آمار و ارقام بانک ایران زمین در یک نگاه ==
== آمار و ارقام بانک ایران زمین در یک نگاه ==
سهام این بانک در سال ۱۳۹۰ در بازار بورس اوراق بهادار تهران عرضه شد و هم‌اکنون اکثریت سهام آن متعلق به شرکت سرمایه‌گذاری صندوق بازنشستگی صنعت نفت و بنیاد شهید و امور ایثارگران است. شعبه مرکزی بانک ایران زمین در شهر تهران قرار دارد. این بانک هم‌اکنون مالک شبکه‌ای از ۳۳۱ شعبه در ایران است. این بانک با سرمایه اولیه ۲هزار میلیارد ریال، فعالیت خود را آغاز کرده است.  ۷۵ /۵۱ درصد سرمایه توسط موسسان به صورت نقد و ۲۵ /۴۸ درصد الباقی از طریق پذیره نویسی عمومی تامین شده است.
شعبه مرکزی بانک ایران زمین در شهر تهران قرار دارد. این بانک هم‌اکنون مالک شبکه‌ای از ۳۳۱ شعبه در [[ایران]] است. این بانک با سرمایه اولیه ۲ هزار میلیارد ریال، فعالیت خود را آغاز کرده است.  ۷۵ /۵۱ درصد سرمایه توسط موسسان به صورت نقد و ۲۵ /۴۸ درصد الباقی از طریق پذیره نویسی عمومی تامین شده است.


سهام بانک در تاریخ آخرین روزهای اسفند 89 در فرابورس ایران پذیرفته شد و از تاریخ 5 مهر 1390 در فهرست تابلوی قیمت های بورس قرار گرفت. مؤسسان بانک ایران زمین را گروهی از افراد متخصص و خوشنام از اقشار مختلف جامعه شامل فعالان بخش های مختلف اقتصادی اعم از تولیدی و خدماتی، فرهنگیان وتعاونگران، جامعه پزشکی، جامعه مهندسی، متخصصان امور بانکی و دانشگاهیان تشکیل می دهند. سهام این بانک در سال ۱۳۹۰ در بازار بورس اوراق بهادار تهران عرضه شد و هم‌اکنون اکثریت سهام آن متعلق به شرکت سرمایه‌گذاری صندوق بازنشستگی نفت با پنج درصد و صندوق‌های بازنشستگی و پس‌انداز کارکنان شرکت ملی نفت با ۴.۸۸ درصد است. برخی دیگر از سهامداران بانک ایران‌زمین نیز به شرح زیر است: شرکت سرمایه‌گذاری سعدی، ۳.۵ درصد، شرکت سرمایه‌گذاری شاهد، ۳.۴۸ درصد، شرکت مدیران اقتصاد، ۳.۰۴ درصد.
سهام بانک در تاریخ آخرین روزهای اسفند 89 در [[فرابورس]] ایران پذیرفته شد و از [[تاریخ]] 5 [[مهر]] 1390 در [[فهرست]] تابلوی [[قیمت]] های بورس قرار گرفت. سهام این بانک در سال ۱۳۹۰ در بازار [[بورس اوراق بهادار]] [[تهران]] عرضه شد و هم‌اکنون اکثریت سهام آن متعلق به شرکت سرمایه‌گذاری صندوق بازنشستگی [[نفت]] با پنج درصد و صندوق‌های [[بازنشستگی]] و [[پس‌انداز]] کارکنان [[شرکت ملی نفت]] با ۴.۸۸ درصد است. برخی دیگر از سهامداران بانک ایران‌زمین نیز به شرح زیر است: [[شرکت سرمایه‌گذاری سعدی]]، ۳.۵ درصد، [[شرکت سرمایه‌گذاری شاهد]]، ۳.۴۸ درصد، [[شرکت مدیران اقتصاد]]، ۳.۰۴ درصد.


محل فعالیت این بانک تهران، مراکز استان ها و سایر شهرهای بزرگ کشوراست. ایران زمین از جمله بانک های خصوصی نوظهور است که طی چند سال اخیر به شبکه بانکی اضافه شده است اما روند کندی را در توسعه فعالیت خود داشته است به گونه ای که شعبه های آن در سطح کشور به 331 رسیده است. همچنین تعداد کارمندان این بانک تا سال 1391 نیز 1988 نفر بوده است. نیروی انسانی بانک ایران زمین ترجیحا از قشر جوان و تحصیل کرده در رشته های مرتبط انتخاب شدند و با جذب مدیران موفق و دارای تخصص های ویژه و تجربه طولانی در صنعت بانکداری تلاش خواهد شد تا با ترکیب ظرفیت ها و انگیزه های جوانی با تخصص و تجربه مدیران موفق، خدمات و محصولات به بهترین شکل ممکن به مشتریان عرضه شود. تعداد پرسنل بانک تا ۳۰۰۰ نفر پیش بینی شده است.
محل فعالیت این بانک تهران، مراکز [[استان]] ها و سایر [[شهر]] های بزرگ [[کشور]] است. ایران زمین از جمله بانک های خصوصی نوظهور است که طی چند سال اخیر به شبکه بانکی اضافه شده است اما روند کندی را در توسعه فعالیت خود داشته است به گونه ای که شعبه های آن در سطح کشور به 331 رسیده است. همچنین تعداد [[کارمندان]] این بانک تا سال 1391 نیز 1988 [[نفر]] بوده است. [[نیروی انسانی]] بانک ایران زمین ترجیحا از قشر جوان و تحصیل کرده در رشته های مرتبط انتخاب شدند و با جذب مدیران موفق و دارای تخصص های ویژه و تجربه طولانی در [[صنعت بانکداری]] تلاش خواهد شد تا با ترکیب ظرفیت ها و [[انگیزه]] های جوانی با [[تخصص]] و [[تجربه]] مدیران موفق، خدمات و محصولات به بهترین شکل ممکن به مشتریان عرضه شود. تعداد [[پرسنل]] بانک تا ۳۰۰۰ نفر [[پیش بینی]] شده است.


بانک ایران زمین در صدد است تا با تدوین برنامه های مناسب، استفاده از تمامی ابزارها، فناوری های نوین بانکی، ارایه خدمات مطلوب و کارآمد را به مشتریان خود بیش از گذشته فراهم نماید. طبعا بهره مندی از این موارد مستلزم طراحی خدمات نوین به منظور افزایش بهره وری بانک است. در مورد آرم این بانک نیز، آرم بانک ایران زمین طبق گفته سایتش در برگیرنده هلال “الله” از آرم جمهوری اسلامی است که کلمه مبارک “الله” نام ایران زمین را نشان می دهد و با دو رنگ بنفش و ارغوانی آراسته گردیده است که رنگ بنفش آن نمادی از عرفان و حالات معنوی است و به طور کلی طیف هایی از این رنگ، اثری آرام کننده به روح و روان دارد .رنگ ارغوانی آن نیز رنگ صداقت، معنویت و بزرگ منشی است و به علت قدرت بیشتر نور قرمز در تحریک سلول های بینایی نسبت به آبی، این نور بیشتر به قرمز شباهت دارد.
بانک ایران زمین در صدد است تا با [[تدوین]] برنامه های مناسب، استفاده از تمامی ابزارها، فناوری های نوین بانکی، ارایه خدمات مطلوب و کارآمد را به مشتریان خود بیش از گذشته فراهم نماید. طبعا بهره مندی از این موارد مستلزم [[طراحی]] خدمات نوین به منظور افزایش بهره وری بانک است. در مورد آرم این بانک نیز، آرم بانک ایران زمین طبق گفته سایتش در برگیرنده هلال “الله” از آرم جمهوری اسلامی است که کلمه مبارک “الله” نام ایران زمین را نشان می دهد و با دو [[رنگ]] [[بنفش]] و [[ارغوانی]] آراسته گردیده است که رنگ بنفش آن نمادی از [[عرفان]] و [[حالات معنوی]] است و به طور کلی طیف هایی از این رنگ، اثری آرام کننده به [[روح]] و [[روان]] دارد. رنگ ارغوانی آن نیز رنگ [[صداقت]]، [[معنویت]] و بزرگ منشی است و به علت قدرت بیشتر [[نور]] [[قرمز]] در تحریک سلول های بینایی نسبت به آبی، این نور بیشتر به قرمز شباهت دارد.


== اهداف این بانک ==
== اهداف این بانک ==
اهداف بانک ایران زمین عبارتند از:
اهداف بانک ایران زمین عبارتند از:


توسعه فرهنگ کسب و کار خصوصی.
توسعه فرهنگ [[کسب و کار]] خصوصی.


بسط و گسترش بازار هدف و افزایش روزمره فعالیتهای تجاری، تولیدی و خدماتی، از طریق انجام فعالیتهای اعتباری و اعطای تسهیلات.
بسط و گسترش بازار هدف و افزایش روزمره فعالیتهای تجاری، تولیدی و خدماتی، از طریق انجام فعالیتهای اعتباری و اعطای [[تسهیلات]].


تجهیز منابع و هدایت آنها به جانب فعالیتهای مولد در بخشهای مختلف بازرگانی، تولیدی و خدماتی و مسکن و ساختمان.
تجهیز منابع و هدایت آنها به جانب فعالیتهای مولد در بخشهای مختلف [[بازرگانی]]، تولیدی و خدماتی و [[مسکن]] و [[ساختمان]].


ارائه خدمات پولی کارآمد به دارندگان منابع مالی ، کارآفرینان و متقاضیان ذیصلاح (واجد شرایط).
ارائه خدمات پولی کارآمد به دارندگان منابع مالی، کارآفرینان و متقاضیان ذیصلاح (واجد شرایط).


توسعه، عرضه و خلق ابزارهای نوین بانکی و شناسایی و اجرای شیوه های جدید تجهیز و تخصیص منابع.
توسعه، عرضه و خلق ابزارهای نوین بانکی و شناسایی و اجرای شیوه های جدید تجهیز و تخصیص منابع.
خط ۳۴: خط ۳۴:
بهره برداری و استفاده بهینه از فرصتهای محیطی، جهت حفظ و افزایش سرمایه های مشتریان و سهامداران.
بهره برداری و استفاده بهینه از فرصتهای محیطی، جهت حفظ و افزایش سرمایه های مشتریان و سهامداران.


فراهم آوردن سود بالاتر برای سپرده گذاران و سهامداران.
فراهم آوردن [[سود]] بالاتر برای سپرده گذاران و سهامداران.


کسب اعتبار و حسن شهرت برای بانک در کلیه فعالیتها و ایجاد زمینه های لازم جهت رشد کمی و کیفی بانک.
کسب [[اعتبار]] و حسن [[شهرت]] برای بانک در کلیه فعالیتها و ایجاد زمینه های لازم جهت رشد کمی و کیفی بانک.


سبقت از رقبا در بازار پول و سرمایه از طریق شناسایی فرصتها و تهدیدها و بهره برداری مناسب و بهینه فرصتها.
سبقت از رقبا در بازار پول و سرمایه از طریق شناسایی فرصتها و تهدیدها و بهره برداری مناسب و بهینه فرصتها.


جلب اعتماد مردم و رضایتمندی مشتریان.
جلب [[اعتماد]] مردم و رضایتمندی مشتریان.
[[رده:بانک های ایران]]
[[رده:بانک های ایران]]

نسخهٔ ‏۲۰ اوت ۲۰۲۳، ساعت ۱۴:۳۶

بانک ایران‌زمین، بانک ایرانی است، که در دوم اسفند 1389 از دارایی‌های مؤسسه مالی و اعتباری مولی‌الموحدین تأسیس شد. بخشی از سهام این بانک، در سال 1390 در بازار بورس اوراق بهادار تهران عرضه شد و هم‌اکنون اکثریت سهام آن، متعلق به مؤسسه خیریه مولی‌الموحدین، شرکت سرمایه‌گذاری صندوق بازنشستگی صنعت نفت و بنیاد شهید و امور ایثارگران است.

نشان بانک ایران زمین
نشان بانک ایران زمین
اطلاعات
نام رسمی شرکت: بانک ایران زمین
تاریخ تاسیس: ۱۳۸۹
بنیانگذاران: جمعی از فعالان اقتصادی
مدیر عامل: عبدالمجید پورسعید
دفتر مرکزی: تهران، ایران (262 شعبه در سراسر ایران)
وبسایت: www.Izbank.ir
محصولات: بانکداری خرد، بانکداری سرمایه‌گذاری، کارت اعتباری
تعداد کارکنان: ۱٬۹۸۸ نفر (۱۳۹۱)

بنا بر اطلاعات وب‌سایت این بانک، مؤسسان بانک ایران‌زمین را گروهی از افراد متخصص و خوش‌نام از اقشار مختلف جامعه شامل فعالان بخش‌های مختلف اقتصادی اعم از تولیدی و خدماتی، متخصصان امور بانکی، جامعه پزشکی، جامعه مهندسی، دانشگاهیان، فرهنگیان و تعاون گران تشکیل می‌دهند.

تاریخچه

مؤسسه مالی و اعتباری مولی الموحدین در سال ۱۳۷۷ توسط جمعی از سرمایه‌گذاران و تعاونگران ایرانی در استان خراسان تأسیس شد و با ۴۰۰ شعبه در کشور فعالیت می‌نمود.

در اسفند ماه ۱۳۸۹، مؤسسه مولی الموحدین به دستور بانک مرکزی مأمور ساماندهی تعاونی فاقد مجوز بهمن ایثار گردید و کفالت آن را عهده‌دار شد. تعاونی اعتبار بهمن ایثار به دلیل اختلاس برخی از مدیران، تخصص کم و عدم آشنایی مسؤلین تعاونی با بازار پول و سرمایه کشور باعث ایجاد مشکلات شده بود و این موضوع باعث ایجاد تجمعات غیرقانونی و اغتشاش در شهر های مختلف کشور گردید. مؤسسه مالی و اعتباری مولی الموحدین از محل منابع نقدی خود بدون حمایت ارگانهای دولتی نسبت به تأمین وجوه سپرده گذاران و برگشت سپرده‌های مردم از طریق ۱۶۰ شعبه که مبلغ چهار هزار و ۱۸۰ میلیارد ریال بود اقدام نمود.

در اسفند ۱۳۸۹ مؤسسه مالی و اعتباری مولی الموحدین با موافقت بانک مرکزی به بانک ارتقا پیدا کرد و به بانک ایران زمین تغییر نام داد.

آمار و ارقام بانک ایران زمین در یک نگاه

شعبه مرکزی بانک ایران زمین در شهر تهران قرار دارد. این بانک هم‌اکنون مالک شبکه‌ای از ۳۳۱ شعبه در ایران است. این بانک با سرمایه اولیه ۲ هزار میلیارد ریال، فعالیت خود را آغاز کرده است.  ۷۵ /۵۱ درصد سرمایه توسط موسسان به صورت نقد و ۲۵ /۴۸ درصد الباقی از طریق پذیره نویسی عمومی تامین شده است.

سهام بانک در تاریخ آخرین روزهای اسفند 89 در فرابورس ایران پذیرفته شد و از تاریخ 5 مهر 1390 در فهرست تابلوی قیمت های بورس قرار گرفت. سهام این بانک در سال ۱۳۹۰ در بازار بورس اوراق بهادار تهران عرضه شد و هم‌اکنون اکثریت سهام آن متعلق به شرکت سرمایه‌گذاری صندوق بازنشستگی نفت با پنج درصد و صندوق‌های بازنشستگی و پس‌انداز کارکنان شرکت ملی نفت با ۴.۸۸ درصد است. برخی دیگر از سهامداران بانک ایران‌زمین نیز به شرح زیر است: شرکت سرمایه‌گذاری سعدی، ۳.۵ درصد، شرکت سرمایه‌گذاری شاهد، ۳.۴۸ درصد، شرکت مدیران اقتصاد، ۳.۰۴ درصد.

محل فعالیت این بانک تهران، مراکز استان ها و سایر شهر های بزرگ کشور است. ایران زمین از جمله بانک های خصوصی نوظهور است که طی چند سال اخیر به شبکه بانکی اضافه شده است اما روند کندی را در توسعه فعالیت خود داشته است به گونه ای که شعبه های آن در سطح کشور به 331 رسیده است. همچنین تعداد کارمندان این بانک تا سال 1391 نیز 1988 نفر بوده است. نیروی انسانی بانک ایران زمین ترجیحا از قشر جوان و تحصیل کرده در رشته های مرتبط انتخاب شدند و با جذب مدیران موفق و دارای تخصص های ویژه و تجربه طولانی در صنعت بانکداری تلاش خواهد شد تا با ترکیب ظرفیت ها و انگیزه های جوانی با تخصص و تجربه مدیران موفق، خدمات و محصولات به بهترین شکل ممکن به مشتریان عرضه شود. تعداد پرسنل بانک تا ۳۰۰۰ نفر پیش بینی شده است.

بانک ایران زمین در صدد است تا با تدوین برنامه های مناسب، استفاده از تمامی ابزارها، فناوری های نوین بانکی، ارایه خدمات مطلوب و کارآمد را به مشتریان خود بیش از گذشته فراهم نماید. طبعا بهره مندی از این موارد مستلزم طراحی خدمات نوین به منظور افزایش بهره وری بانک است. در مورد آرم این بانک نیز، آرم بانک ایران زمین طبق گفته سایتش در برگیرنده هلال “الله” از آرم جمهوری اسلامی است که کلمه مبارک “الله” نام ایران زمین را نشان می دهد و با دو رنگ بنفش و ارغوانی آراسته گردیده است که رنگ بنفش آن نمادی از عرفان و حالات معنوی است و به طور کلی طیف هایی از این رنگ، اثری آرام کننده به روح و روان دارد. رنگ ارغوانی آن نیز رنگ صداقت، معنویت و بزرگ منشی است و به علت قدرت بیشتر نور قرمز در تحریک سلول های بینایی نسبت به آبی، این نور بیشتر به قرمز شباهت دارد.

اهداف این بانک

اهداف بانک ایران زمین عبارتند از:

توسعه فرهنگ کسب و کار خصوصی.

بسط و گسترش بازار هدف و افزایش روزمره فعالیتهای تجاری، تولیدی و خدماتی، از طریق انجام فعالیتهای اعتباری و اعطای تسهیلات.

تجهیز منابع و هدایت آنها به جانب فعالیتهای مولد در بخشهای مختلف بازرگانی، تولیدی و خدماتی و مسکن و ساختمان.

ارائه خدمات پولی کارآمد به دارندگان منابع مالی، کارآفرینان و متقاضیان ذیصلاح (واجد شرایط).

توسعه، عرضه و خلق ابزارهای نوین بانکی و شناسایی و اجرای شیوه های جدید تجهیز و تخصیص منابع.

بهره برداری و استفاده بهینه از فرصتهای محیطی، جهت حفظ و افزایش سرمایه های مشتریان و سهامداران.

فراهم آوردن سود بالاتر برای سپرده گذاران و سهامداران.

کسب اعتبار و حسن شهرت برای بانک در کلیه فعالیتها و ایجاد زمینه های لازم جهت رشد کمی و کیفی بانک.

سبقت از رقبا در بازار پول و سرمایه از طریق شناسایی فرصتها و تهدیدها و بهره برداری مناسب و بهینه فرصتها.

جلب اعتماد مردم و رضایتمندی مشتریان.