درخواست اصلاح

حمید رسایی: تفاوت میان نسخه‌ها

از دانشنامه ویکیدا
(صفحه‌ای تازه حاوی «'''حمید رسایی''' در مرداد ماه سال 1347 در تهران متولد شد. او تحصیلات دبستان و متوسطه را در خیابان ایران در محله ی مذهبی تهران، پشت سر گذاشت و پس از آن به هنرستان رفت. او در سال 1366 برای تحصیل علوم حوزوی در قم ساکن شد. او سابقه نمایندگی مردم تهران، ری،...» ایجاد کرد)
 
بدون خلاصۀ ویرایش
خط ۱: خط ۱:
'''حمید رسایی''' در مرداد ماه سال 1347 در [[تهران]] متولد شد. او تحصیلات دبستان و متوسطه را در خیابان ایران در محله ی مذهبی تهران، پشت سر گذاشت و پس از آن به هنرستان رفت. او در سال 1366 برای تحصیل علوم حوزوی در قم ساکن شد. او سابقه نمایندگی مردم تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر را در مجلس شورای اسلامی در پرونده خود دارد.
'''حمید رسایی، متولد''' [[مرداد]] ماه سال 1347 در [[تهران]]، است. او تحصیلات دبستان و متوسطه را در خیابان [[ایران]] در محله مذهبی [[تهران]]، پشت سر گذاشته و پس از آن به هنرستان رفت. او در سال 1366 برای تحصیل علوم حوزوی در [[قم]] ساکن شد. وی سابقه نمایندگی مردم [[تهران]]، [[ری]]، [[شمیرانات]] و [[اسلام‌شهر]] را در [[مجلس شورای اسلامی]] در سوابق خود دارد.
[[پرونده:حمید رسایی.jpg|جایگزین=حمید رسایی|بندانگشتی|حمید رسایی{{شخصیت|تاریخ تولد=۱ مرداد ۱۳۴۷ ‏|محل تولد=تهران، ایران|ملیت=ایرانی|تحصیلات=حوزه علمیه قم|پیشه=روحانی، نماینده مجلس}}]]
[[پرونده:حمید رسایی.jpg|جایگزین=حمید رسایی|بندانگشتی|حمید رسایی{{شخصیت|تاریخ تولد=۱ مرداد ۱۳۴۷ ‏|محل تولد=تهران، ایران|ملیت=ایرانی|تحصیلات=حوزه علمیه قم|پیشه=روحانی، نماینده مجلس}}]]


== زندگینامه ==
== زندگینامه ==
رسایی در سال ۱۳۴۷ در خانواده‌ای [[استان گیلان|گیلانی]] در تهران زاده شد. دوره دبستان و متوسطه را در خیابان ایران، واقع در تهران به پایان رساند. رفت‌وآمدها به پایگاه بسیج او را به جبهه‌های [[جنگ ایران و عراق]] کشاند. پس از تحصیلات متوسطه در سال ۱۳۶۵ وارد [[حوزه علمیه قم]] شد. دوره سطح را نزد استادی، [[سید احمد خاتمی]]، موسوی تهرانی، مسعودی و محمدی، و دوره درس خارج را نزد [[مکارم شیرازی]]، تبریزی، [[فاضل لنکرانی]] و علیدوست گذراند.
رسایی در [[سال]] ۱۳۴۷ در خانواده‌ای [[استان گیلان|گیلانی]] در [[تهران]] زاده شد. دوره دبستان و متوسطه را در خیابان [[ایران]]، واقع در [[تهران]] به پایان رساند. رفت‌وآمدها به پایگاه بسیج او را به جبهه‌های [[جنگ ایران و عراق]] کشاند. پس از تحصیلات متوسطه در سال ۱۳۶۵ وارد [[حوزه علمیه قم]] شد. دوره سطح را نزد استادی، [[سید احمد خاتمی]]، موسوی تهرانی، مسعودی و محمدی، و دوره درس خارج را نزد [[مکارم شیرازی]]، تبریزی، [[فاضل لنکرانی]] و علیدوست گذراند.


به دلیل آشنایی با زبان عربی به مدت دو سال، برای تدریس دروس دینی و نیز تبلیغ، در [[آفریقا]] به سر برد و تاکنون به منظور تبلیغ در جمع ایرانیان خارج از کشور در کشورهای لبنان، بلغارستان، فلیپین، پاکستان، آلمان، یونان، ایتالیا، و مکزیک نیز حضور پیدا کرده‌است. از سال ۱۳۷۱ با حضور در مرکز تحقیقات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، به مؤسسه علمی فرهنگی دارالحدیث، راه پیدا کرد و در مقطعی نیز مسئولیت یکی از مدیریت‌های آن مؤسسه را برعهده داشت. رسایی فعالیت سیاسی خود را از سال ۱۳۷۴ و در پی تألیف و انتشار کتابی با محتوای سیاسی، تحت عنوان «روحانیت و سلامت انتخابات» آغاز کرد. تاکنون ۱۵ عنوان کتاب از وی به چاپ رسیده‌است
به دلیل آشنایی با زبان عربی به مدت دو سال، برای تدریس دروس دینی و نیز تبلیغ، در [[آفریقا]] به سر برد و تاکنون به منظور تبلیغ در جمع ایرانیان خارج از کشور در کشورهای لبنان، [[بلغارستان]]، [[فلیپین]]، [[پاکستان]]، [[آلمان]]، [[یونان]]، [[ایتالیا]]، و [[مکزیک]] نیز حضور پیدا کرده‌است. از سال ۱۳۷۱ با حضور در مرکز تحقیقات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، به مؤسسه علمی فرهنگی دارالحدیث، راه پیدا کرد و در مقطعی نیز مسئولیت یکی از مدیریت‌های آن مؤسسه را برعهده داشت. رسایی فعالیت سیاسی خود را از سال ۱۳۷۴ و در پی تألیف و انتشار کتابی با محتوای سیاسی، تحت عنوان «روحانیت و سلامت انتخابات» آغاز کرد. تاکنون ۱۵ عنوان کتاب از وی به چاپ رسیده‌است.


رسایی با آغاز جنگ تحمیلی، به جبهه رفت و پس از حضور در دانشگاه جنگ، در سال 1365 راهی حوزه علمیه قم شد، و پس از پایان دفاع مقدس، و از سال 1367 به صورت متمرکز تحصیلاتش را در دروس حوزوی ادامه داد، او دروس مقدمات را در مدرسه علمیه کرمانی ها و با حضور در کلاس اساتیدی همچون حجج اسلام عالی، موسی گرگانی و ... آغاز کرد و بعد از آن دروس فقه و اصول را در مدرسه علمیه معصومیه ادامه داد، او پس از پایان دوره مقدمات تدریس دروس حوزوی را در یکی از مدارس مذهبی قم آغاز کرد، و هم زمان به تحقیقات مشغول شد.  
رسایی با آغاز [[جنگ تحمیلی]]، به جبهه رفت و پس از حضور در [[دانشگاه]] جنگ، در سال 1365 راهی حوزه علمیه [[قم]] شد، و پس از پایان [[دفاع مقدس]]، و از سال 1367 به صورت متمرکز تحصیلاتش را در دروس حوزوی ادامه داد. او دروس مقدمات را در مدرسه علمیه کرمانی ها و با حضور در کلاس اساتیدی همچون حجج اسلام عالی، موسی گرگانی و ... آغاز کرد و بعد از آن دروس فقه و اصول را در [[مدرسه]] علمیه معصومیه ادامه داد؛ وی پس از پایان دوره مقدمات تدریس دروس حوزوی را در یکی از مدارس مذهبی قم آغاز کرد و هم زمان به تحقیقات مشغول شد.  


او دوره سطح را نزد اساتیدی چون آیت الله استادی، سید احمد خاتمی، موسوی تهرانی، مسعودی خمینی و محمدی خراسانی سپری کرد و در سال 1375 به پایان رساند، و همچنین از کلاس های درس خارج آیات عظام مکارم شیرازی، تبریزی، فاضل لنکرانی و علیدوست بهره مند شد.  
او دوره سطح را نزد اساتیدی چون آیت‌الله استادی، سید [[احمد خاتمی]]، موسوی تهرانی، مسعودی خمینی و محمدی خراسانی سپری کرد و در سال 1375 به پایان رساند، و همچنین از کلاس‌های درس خارج آیات عظام مکارم شیرازی، تبریزی، فاضل لنکرانی و علیدوست بهره‌مند شد.  


او در مدت تحصیل برای تبلیغ به شهرها و کشورهای دیگر سفر می کرد، و به دلیل آشنایی با زبان عربی و انگلیسی علاوه بر حضور تبلیغی کوتاه مدت در کشورهای آسیای جنوب شرقی، مثل پاکستان، بلغارستان، لبنان و فیلیپین مدت دو سال را در اوگاندا، یکی از کشورهای آفریقایی به تبلیغات و فعالیت آموزشی گذراند. رسایی همکاری با مرکز تحقیقات داراحدیث را نیز از سال 1372 آغاز کرد.
او در مدت تحصیل برای تبلیغ به شهرها و کشورهای دیگر [[سفر]] می‌کرد، و به دلیل آشنایی با زبان [[عربی]] و [[انگلیسی]] علاوه بر حضور تبلیغی کوتاه مدت در کشورهای آسیای جنوب شرقی، مثل [[پاکستان]]، [[بلغارستان]]، [[لبنان]] و [[فیلیپین]] مدت دو سال را در [[اوگاندا]]، یکی از کشورهای آفریقایی، به تبلیغات و فعالیت آموزشی گذراند. رسایی همکاری با مرکز تحقیقات داراحدیث را نیز از [[سال]] 1372 آغاز کرد.


رسایی فعالیت های سیاسی خود را در سال 1374 با انتشار کتاب "روحانیت و سلامت انتخابات" آغاز کرد، و پس از آن جلسات سخنرانی، میزگرد و مناظره بسیاری را برگزار کرده است، او از فعالین سیاسی اصول گراست که نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در دوره هشتم و نهم بوده است، و در انتخابات دهم مجلس از سوی شورای نگهبان تایید صلاحیت نشد.  
رسایی فعالیت های سیاسی خود را در سال 1374 با انتشار کتاب «روحانیت و سلامت انتخابات» آغاز کرد، و پس از آن جلسات سخنرانی، میزگرد و مناظره بسیاری را برگزار کرده است، او از فعالین سیاسی اصول گراست که نماینده مردم تهران در [[مجلس شورای اسلامی]] در دوره هشتم و نهم بوده است، و در انتخابات دهم مجلس از سوی شورای نگهبان تایید صلاحیت نشد.  


هفته نامه 9 دی، نشریه ای ایست که با مدیرمسئولی و صاحب امتیازی او منتشر می شود، و بارها لغو امتیاز شده و دوباره آغاز به کار کرده است.
هفته نامه 9 دی، نشریه‌ای است که با مدیرمسئولی و صاحب امتیازی او منتشر می‌شود، و بارها لغو امتیاز شده و دوباره آغاز به کار کرده است.


== فهرست تالیفات ==
== فهرست تالیفات ==


* روحانیت و سلامت انتخابات / انتشارات دفتر تبلیغات / ۱۳۷۴
* روحانیت و سلامت انتخابات / انتشارات دفتر تبلیغات / ۱۳۷۴
* سیمای خوشبختی (چاپ چهارم) / انتشارات دفتر تبلیغات / ۱۳۷۶
* سیمای خوشبختی (چاپ چهارم) / [[انتشارات دفتر تبلیغات]] / ۱۳۷۶
* انتخاب ششم / انتشارات دفتر تبلیغات / ۱۳۷۸
* انتخاب ششم / انتشارات دفتر تبلیغات / ۱۳۷۸
* انتخابات و دانشگاهیان / نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها / ۱۳۷۸
* انتخابات و دانشگاهیان / نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها / ۱۳۷۸
* تحصن چرا و چگونه (چاپ سوم) / فیضیه/
* تحصن چرا و چگونه (چاپ سوم) / فیضیه/
* پایان داستان غم‌انگیز ج ۱ (چاپ پنجم) / انتشارات کیهان / ۱۳۷۹
* پایان داستان غم‌انگیز ج ۱ (چاپ پنجم) / [[انتشارات کیهان]] / ۱۳۷۹
* پایان داستان غم‌انگیز ج ۲ (چاپ چهارم) / انتشارات کیهان / ۱۳۸۰
* پایان داستان غم‌انگیز ج ۲ (چاپ چهارم) / انتشارات کیهان / ۱۳۸۰
* بازی ترور (چاپ سوم) / انتشارات کیهان / ۱۳۸۰
* بازی ترور (چاپ سوم) / انتشارات کیهان / ۱۳۸۰
* شیک پوش کهنه گو (چاپ ششم) / پرتو ولایت / ۱۳۸۱
* شیک پوش کهنه گو (چاپ ششم) / پرتو ولایت / ۱۳۸۱
* آغاز یک پایان (چاپ چهارم) / همای غدیر / ۱۳۸۱
* [[آغاز یک پایان]] (چاپ چهارم) / همای غدیر / ۱۳۸۱
* مجلس ششم از نگاه اصلاح طلبان (چاپ ششم) / همای غدیر / ۱۳۸۱
* مجلس ششم از نگاه اصلاح طلبان (چاپ ششم) / همای غدیر / ۱۳۸۱
* ناقوس انحطاط (چاپ دوم) / پرتو ولایت / ۱۳۸۲
* [[ناقوس انحطاط]] (چاپ دوم) / پرتو ولایت / ۱۳۸۲
* کارنامه نقد عملکرد مجلس ششم / کار علمی گروهی / همای غدیر / ۱۳۸۲
* کارنامه نقد عملکرد مجلس ششم / کار علمی گروهی / همای غدیر / ۱۳۸۲
* مثل مدرس (چاپ پنجم) / همای غدیر / ۱۳۸۳
* مثل مدرس (چاپ پنجم) / همای غدیر / ۱۳۸۳

نسخهٔ ‏۱۴ ژانویهٔ ۲۰۲۴، ساعت ۱۳:۵۶

حمید رسایی، متولد مرداد ماه سال 1347 در تهران، است. او تحصیلات دبستان و متوسطه را در خیابان ایران در محله مذهبی تهران، پشت سر گذاشته و پس از آن به هنرستان رفت. او در سال 1366 برای تحصیل علوم حوزوی در قم ساکن شد. وی سابقه نمایندگی مردم تهران، ری، شمیرانات و اسلام‌شهر را در مجلس شورای اسلامی در سوابق خود دارد.

حمید رسایی
حمید رسایی
اطلاعات شخصی
تاریخ تولد: ۱ مرداد ۱۳۴۷ ‏
محل تولد: تهران، ایران
ملیت: ایرانی
تحصیلات: حوزه علمیه قم
پیشه: روحانی، نماینده مجلس

زندگینامه

رسایی در سال ۱۳۴۷ در خانواده‌ای گیلانی در تهران زاده شد. دوره دبستان و متوسطه را در خیابان ایران، واقع در تهران به پایان رساند. رفت‌وآمدها به پایگاه بسیج او را به جبهه‌های جنگ ایران و عراق کشاند. پس از تحصیلات متوسطه در سال ۱۳۶۵ وارد حوزه علمیه قم شد. دوره سطح را نزد استادی، سید احمد خاتمی، موسوی تهرانی، مسعودی و محمدی، و دوره درس خارج را نزد مکارم شیرازی، تبریزی، فاضل لنکرانی و علیدوست گذراند.

به دلیل آشنایی با زبان عربی به مدت دو سال، برای تدریس دروس دینی و نیز تبلیغ، در آفریقا به سر برد و تاکنون به منظور تبلیغ در جمع ایرانیان خارج از کشور در کشورهای لبنان، بلغارستان، فلیپین، پاکستان، آلمان، یونان، ایتالیا، و مکزیک نیز حضور پیدا کرده‌است. از سال ۱۳۷۱ با حضور در مرکز تحقیقات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، به مؤسسه علمی فرهنگی دارالحدیث، راه پیدا کرد و در مقطعی نیز مسئولیت یکی از مدیریت‌های آن مؤسسه را برعهده داشت. رسایی فعالیت سیاسی خود را از سال ۱۳۷۴ و در پی تألیف و انتشار کتابی با محتوای سیاسی، تحت عنوان «روحانیت و سلامت انتخابات» آغاز کرد. تاکنون ۱۵ عنوان کتاب از وی به چاپ رسیده‌است.

رسایی با آغاز جنگ تحمیلی، به جبهه رفت و پس از حضور در دانشگاه جنگ، در سال 1365 راهی حوزه علمیه قم شد، و پس از پایان دفاع مقدس، و از سال 1367 به صورت متمرکز تحصیلاتش را در دروس حوزوی ادامه داد. او دروس مقدمات را در مدرسه علمیه کرمانی ها و با حضور در کلاس اساتیدی همچون حجج اسلام عالی، موسی گرگانی و ... آغاز کرد و بعد از آن دروس فقه و اصول را در مدرسه علمیه معصومیه ادامه داد؛ وی پس از پایان دوره مقدمات تدریس دروس حوزوی را در یکی از مدارس مذهبی قم آغاز کرد و هم زمان به تحقیقات مشغول شد.

او دوره سطح را نزد اساتیدی چون آیت‌الله استادی، سید احمد خاتمی، موسوی تهرانی، مسعودی خمینی و محمدی خراسانی سپری کرد و در سال 1375 به پایان رساند، و همچنین از کلاس‌های درس خارج آیات عظام مکارم شیرازی، تبریزی، فاضل لنکرانی و علیدوست بهره‌مند شد.

او در مدت تحصیل برای تبلیغ به شهرها و کشورهای دیگر سفر می‌کرد، و به دلیل آشنایی با زبان عربی و انگلیسی علاوه بر حضور تبلیغی کوتاه مدت در کشورهای آسیای جنوب شرقی، مثل پاکستان، بلغارستان، لبنان و فیلیپین مدت دو سال را در اوگاندا، یکی از کشورهای آفریقایی، به تبلیغات و فعالیت آموزشی گذراند. رسایی همکاری با مرکز تحقیقات داراحدیث را نیز از سال 1372 آغاز کرد.

رسایی فعالیت های سیاسی خود را در سال 1374 با انتشار کتاب «روحانیت و سلامت انتخابات» آغاز کرد، و پس از آن جلسات سخنرانی، میزگرد و مناظره بسیاری را برگزار کرده است، او از فعالین سیاسی اصول گراست که نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در دوره هشتم و نهم بوده است، و در انتخابات دهم مجلس از سوی شورای نگهبان تایید صلاحیت نشد.

هفته نامه 9 دی، نشریه‌ای است که با مدیرمسئولی و صاحب امتیازی او منتشر می‌شود، و بارها لغو امتیاز شده و دوباره آغاز به کار کرده است.

فهرست تالیفات

  • روحانیت و سلامت انتخابات / انتشارات دفتر تبلیغات / ۱۳۷۴
  • سیمای خوشبختی (چاپ چهارم) / انتشارات دفتر تبلیغات / ۱۳۷۶
  • انتخاب ششم / انتشارات دفتر تبلیغات / ۱۳۷۸
  • انتخابات و دانشگاهیان / نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها / ۱۳۷۸
  • تحصن چرا و چگونه (چاپ سوم) / فیضیه/
  • پایان داستان غم‌انگیز ج ۱ (چاپ پنجم) / انتشارات کیهان / ۱۳۷۹
  • پایان داستان غم‌انگیز ج ۲ (چاپ چهارم) / انتشارات کیهان / ۱۳۸۰
  • بازی ترور (چاپ سوم) / انتشارات کیهان / ۱۳۸۰
  • شیک پوش کهنه گو (چاپ ششم) / پرتو ولایت / ۱۳۸۱
  • آغاز یک پایان (چاپ چهارم) / همای غدیر / ۱۳۸۱
  • مجلس ششم از نگاه اصلاح طلبان (چاپ ششم) / همای غدیر / ۱۳۸۱
  • ناقوس انحطاط (چاپ دوم) / پرتو ولایت / ۱۳۸۲
  • کارنامه نقد عملکرد مجلس ششم / کار علمی گروهی / همای غدیر / ۱۳۸۲
  • مثل مدرس (چاپ پنجم) / همای غدیر / ۱۳۸۳